Szerdától megváltozott a nagykörúti villamospótlás rendje.

Augusztus 21-e, szerda hajnali 4 órától augusztus 31-én hajnali 4 óráig a 4-es és a 6-os villamos csak a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekedik. Augusztus 31-én, szombaton hajnali 4 órától pedig másnap éjfélig a teljes nagykörúti villamosvonalon pótlóbusz jár majd.

Figyelem, még rövidebb szakaszon közlekednek a nagykörúti villamosok

Fotó: pixabay.com CCO

Augusztus 31-én hajnali négy óráig a nagykörúti vonal északi szakaszán, a Nyugati pályaudvar és a Széll Kálmán tér között pótlóbusz jár 4-6 jelzéssel. A pótlójárat a Nyugati pályaudvari buszvégállomásról, a 91-es busz felszállóhelyéről indul, a Jászai Mari téren pedig a 9-es busz megállójában lehet felszállni rá. A Margit híd, budai hídfő és a Széll Kálmán tér között a pótlóbusz útvonala nem változik.

A 4-es és a 6-os villamos pályájának felújításáról a Budapesti Közlekedési Központ azt közölte, hogy június közepe óta a Práter utca és a Goldmann György tér között, valamint a Széna tér és a Török utca között mintegy kétezer méteres szakaszon cserélte a BKV a korábbinál korszerűbb, könnyebben karbantartható vágányokra az elhasználódott sínpályát.

A két villamos szeptember 2-ától, vagyis az iskolakezdéstől újra a teljes vonalon közlekedik majd.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.