Az önkormányzati választás tétje, hogy alkalmas, hozzáértő és tisztességes embereket küldenek-e a polgárok a képviselő-testületekbe - mondta az Országgyűlés elnöke pénteken. Kövér László úgy fogalmazott: az ellenzék egy politikai háború egy csatájaként készül az önkormányzati választásokra. Azt tűzték ki célul, hogy minél több településen hozzanak létre "enklávékat, bunkereket", ahol erőt gyűjtenek, és ahonnan 2022-ben majd kitörnek és megtámadják a központi kormányzatot - fűzte hozzá a házelnök. Az ellenzéket értékelve kifejtette: azzal akarják az embereket mozgósítani, és elérni, hogy a jelöltjeikre szavazzanak, hogy ez eszköz a hatalom visszaszerzésére. Kövér László azt mondta, az ellenzék vezérfiguráit "Gyurcsány Ferencnek és Dobrev nem Gyurcsányné Klárának hívják". Ha vannak olyanok, akiknek nincs helyük a közéletben, az Gyurcsány Ferenc és csapata, "ott ártottak ennek az országnak, ahol lehetett" - jelentette ki. Kövér László kiemelte: "aki háborúra készül", nemcsak felelőtlen,...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kövér egy gusztustalan féreg a javából!!! Hazugságot, hazugságra halmoz és egy szava sem igaz!!! Neki kellene, de nagyon gyorsan távozni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.