A Rudas fürdő vendégei nem tudtak úrrá lenni a vágyaikon a meztelenül fürdőzős pénteki kötényes férfinap délutáni óráiban, ezért a fürdő vezetősége úgy döntött, koedukálttá és gatyakötelessé teszi a 12:45 utáni időszakot – derül ki a 444 cikkéből. A Rudas Fürdő vezetősége szerint a közerkölcsöt sértő jelenetek is indokolták a lépést. A törzsvendégek háborognak.

A Rudas Fürdő törzsvendégei nem örülnek a kötényes (gyakorlatilag meztelen) férfinap péntek délutáni megszüntetésének.

A 444.hu azt írja, a Rudas fürdő az üggyel kapcsolatban a lappal azt közölte:

a férfivendégek egy része a fegyelmezés ellenére rendszeresen mások előtt szexelt

A Rudas Fürdőben régi hagyománya van az úgynevezett férfinapoknak, amikor kizárólag férfiak mehetnek be a törökfürdő részbe, ahol nem kell fürdőnadrágot venniük, hanem csak egy kis kötény takarja őket. Mostantól kevesebb ilyen lesz, hiszen a péntek délutáni férfinap megszűnt, mostantól már koedukált közönség veheti igénybe a gőzfürdő szolgáltatásait.

A fürdő a zabolátlan szexszel és a több vendéggel magyarázza a lépést.

Döntésünket mind a megnövekedett turistaforgalom, mind az elharapódzott nyílt színi szex megakadályozása is befolyásolta. Sajnos a megerősített biztonsági szolgálat sem tudta egyértelműen ezeket a közerkölcsöt sértő jeleneteket megakadályozni, viszont a többi vendégünk pihenési, relaxációját már zavarta volna az ennél nyomatékosabb biztonsági szolgálat megléte

- közölte a fürdő a lappal.

Hozzátették:

A turisztikai szempontból frekventált péntek délutánok és a hétvégék koedukált fürdőzési lehetőséget nyújtanak, mivel szintén hosszú ideje számos megkeresést kaptunk, hogy növeljük a koedukált napok számát. A koedukált fürdőzés bevezetése számos egységünkben (Széchenyi fürdő, Szt. Gellért fürdő, Király fürdő) jelentős vendégforgalom növekedést eredményezett.”

A 444 cikkéből kiderül, hogy a törzsvendégek háborognak, sőt, petíciót is indítottak.

Munkaidejük végén számos férfi – családapa és választópolgár –használta találkozásra és hétlezáró kiengedésre, beszélgetésre a patinás fürdőt, barátságok szövődtek az ebben az időben idelátogatók között. Most, hogy a fürdő vezetése érdemi egyeztetés nélkül ezt a meghatározó idősávot kívánja átengedni a fürdőruhás turizmusnak, a fürdőkultúra komoly veszteséget szenved: a rendszeres találkozókat, baráti csevegést, eszmecserét immáron felváltja a szemét meresztő, értetlen üresség

- írta az online petíció mellé a Rudas egyik törzsvendége.

Azt a petíció szerzője is elismerte, hogy korábban elszabadultak a dolgok nyilvános szex fronton, de állítása szerint egy ideje már javult a helyzet:

Bár kb. 1,5 éve kicsit tényleg elszabadult a dolog, de azt egészen jól kezelte a fürdővezetés és a biztonsági őrök alkalmazásával le lett szoktatva a többség arról, hogy szexelésre használja a fürdőt. (...) kb 1 éve nem láttam már problémát ez ügyben

A törzsvendégek közül néhányan egy Facebook-csoportot is létrehoztak a témában.

Forrás: 444.hu, 24.hu, Index

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
Nagy csapás érte a belpesti és álértelmiségi liberális közösséget. :-)))))))
sokanvagyunk
A patinás Facebook örömmel befogadta a csoportot :D
reagens
A hivatkozott kép nem korrekt. Nem dézsát kellett volna kitenni hanem köcsögöt! :-)))))))))
Yeromos
@simmering73: És a konzervatív buzik is kiűzettek.
Sőt ez egyházi buzik is kiűzettek, mehetnek vissza a parókiákra.
nemkati
Nem baj, most egyesek nekiestek megvédeni a "fürdőkultúrájukat". Ez egy ilyen szerencsétlen ország, állandóan védekezni kell valami/valaki ellen.
reagens
Nem kell itt senkinek magyarázkodni! Ne csináljanak buzi fészket a fürdőből és minden rendben van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.