A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A katasztrófavédelem közlése szerint "összeütközött egy autóbusz és egy gépkocsi péntek kora reggel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Nyírvasvári és Terem közötti úton. A balesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínre a mentőket is riasztották."

Busz és autó ütközött Nyírvasvári és Terem között, az autó sofőrje meghalt

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A rendőrség közleménye szerint "halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. szeptember 20-án 6 óra 30 perc körül a 4915-os számú út 10-11. kilométerében, Nyírvasvári és Terem között. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi egy autóbusszal frontálisan ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Az elsődleges adatok szerint az autóbuszban senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon a közlekedők, a baleset helyszínelésének ideje alatt, teljes pályás útlezárásra számíthatnak. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja."

(Katasztrófavédelem, Rendőrség)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.