És a 125-ös busz útvonala is módosul.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a szeptember 28-29-ei hétvégén a teljes vonalán nem közlekedik a 69-es villamos.

Hétvégén nem közlekedik a 69-es villamos, pótlóbusz jár helyette

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/LaSza

Erre azért van szükség, 

"mert a Kolozsvár utcai vonalszakaszon, a Rekettye utca környékén vágányfelújítási munkákat végeznek. A Mexikói út és Újpalota, Erdőkerülő utca között közlekedő pótlóbusz a 69-es villamos vonalát követi, és arra a villamos megállóhelyein vagy az annak környezetében található autóbuszmegállókban lehet felszállni. Az Erzsébet királyné útján, illetve a Kolozsvár utca környékén utazóknak a villamospótló mellett az 5-ös autóbusz igénybevételét is ajánljuk.

A munkálatok miatt a Kolozsvár utca egyirányú lesz a belváros felé a Rákospalotai körvasút sor és az Orosháza utca között.

A felújítási munkához kapcsolódóan változik a 125-ös busz útvonala: a buszjárat a Rákospalotai körvasút sor–Ivánka Pál utca módosított útvonalon halad, ezért

- Rákospalota felé nem érinti a Rekettye utca megállóját,

- a Mexikói út felé nem érinti a Kolozsvár utcai piac megállóját.

Az autóbusz a terelt útvonalán mindkét irányban a Rákospalotai körvasút soron, a Kolozsvár utca kereszteződésénél található megállókban áll meg.

Utazását érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat számolja ki úti célja eléréséhez"

- áll a BKK közleményében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.