Rákaptak a magyarok ezekre a szerekre, és még csak most jön majd a szezon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@tulipan: Itt most az orvosokat hagyjuk ki, de van benne igazság!

" Itt főleg a drogériákban kapható antidepresszánsokra kell gondolni, a gyógyszertári forgalom ebben most nincs benne. "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ennek az oka az ,,emelkedő életszínvonal, a biztos munkahely, a stabil árak,, és természetesen a pártpropaganda !!!
Na erre varrjál gombot csutitetű !!!
Macskaszem
Nem értem, ebben a sikerországban kinek van szüksége kedélyjavítókra. Lehet, Soros György felvásárolja, hogy azt mondhassa rosszkedvűek a magyarok.
tulipan
Sajna, ez bizony, az orvosokat minősíti! A betegek alapos kivizsgálása helyet, bármilyen tünetre, futószalagon írják ezekre e recepteket!!!
reagens
A roncsellenzék marok szám eszi ezeket. Teljesen érthető. Valahogy kompenzálni kell az elutasítottságot! :-))))))))))))))))
ágimami
@tulipan: Itt most az orvosokat hagyjuk ki, de van benne igazság!

" Itt főleg a drogériákban kapható antidepresszánsokra kell gondolni, a gyógyszertári forgalom ebben most nincs benne. "
azösszeskibanévfoglalt
@ágimami: azért érdekelne, h azok mi?
pl. a macskagyökér cuccokból akár egy dobozzal is be lehet vennii egyszerre, annyira semmitérők
tulipan
@reagens: A pimasz, hazug, tolvaj, roncskúrmány működésének hatása, mint minden baj és szörnyűség, ebben az országban!!!
azösszeskibanévfoglalt
@papa.49: december elég hozzá a család megjelenése ünneplünk! címszóval :D
reagens
@tulipan: Készülj fel rá, hogy ez még elég sokáig így is marad! A Fidesz vezeti továbbra is Magyarországot, az ellenzék meg a pálya széléről beugat! :-))))))))))))))))
ágimami
@azösszeskibanévfoglalt: Szerencsére nem élek velük, így fogalmam sincs, hogy érnek-e valamit, vagy csak egy nagy átverés az egész!
tulipan
@azösszeskibanévfoglalt: Én is pont erre gondoltam! Elvégre,a hatékonyabb, erőseb szerekhez, nem lehet szabadon hozzájutni!
papa.49
@ágimami: Én se élek velük, de mivel az egyik fiam neje él az ilyen szarokkal tudom hogy mit okoznak, mivel jár, azzal, hogy egy 36 éves nő már nem tud nélkülük meglenni, annyira hozzászokott !!!
Pedig rengetegszer elmondtam neki, ez nem segít, akarattal lehet legyőzni az ilyen dolgokat, de hiába nappal élénkítőket szed, este meg nyugtatókat !!!
tulipan
@reagens: Te készülj ezerrel, nehogy megint úgy járj, min a tavaszi választásnál!!!
reagens
@tulipan: Folyamatosan nyerünk! Nincs probléma! :-))))))))))))))))))))
ágimami
@papa.49: Sajnos nálunk is van a családban (a sógornőm, aki már kb. 20 éve él antidepresszánssal, tehát totál függő!), de ebben a rohanó világban és ilyen bizonytalanságban valahol meg is értem, csak az a baj, hogy abbahagyni is csak fokozatosan lehet - ha egyáltalán meg lehet valakit győzni!
tulipan
@reagens: Európában? NA ,.ne röhögtess már! Ott a hozzátok hasonló sunyi, tolvaj seggnyalók csürhének, semmi reménye sem lehet "nyerni"! :)
papa.49
@Macskaszem: Itt látom a másik hír ,,nagyon kevés szavazatszámláló lesz,, tehát akik lesznek azok mind ,,megbízhatóak,, !!!
reagens
@Macskaszem: Aztaaaaaaaaaaa! Ezzel a döbbenetes újdonsággal szeretnéd a következő bukást is magyarázni? :-)))))))))))))))))))))))))
Elmondanám, hogy ezt a patront már elhasználtátok! Persze lehet rá hivatkozni, csak egyre hiteltelenebbek vagytok! Igyál valamilyen nyugtató teát! Az segíteni fog! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
reagens
@tulipan: Már nyertünk is! Mit szeretnél? Szerezzen Orbán Nobel díjat? Ha sokat kívánod, még azt is megkapja! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Macskaszem
@reagens: Ez nem újdonság. minden választáson csaltok.
reagens
@Macskaszem: :-)))))))))))))))) Szórakoztató az az eltökéltség, amivel a védhetetlen próbáljátok magyarázni!
:-)))))))))))) Egy tüncikézést esetleg? :-) A csalás ellen! :-))))))
tulipan
@reagens: A hamis rózsaszin ábrándokat imádjátok!:))))))))))))) hahahaha
reagens
@tulipan: Nahááááááááát! Akkor csak ábránd, hogy Magyarországot a Fidesz kormányozza?
Tudtam, hogy nem szabad annyi pörköltöt ennem! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
reagens
@tulipan: Szeretsz álmodozni, azt látom! Meg fogja oldani Orbán! Itthon pedig kormányoz tovább!
Na akkor uzsgyi kormányt buktatni! :-)))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@reagens: Álmodozni Ti szoktatok és mindenféle alaptalan, nevetséges zsiványságotokat, ostobán szétkürtölni! Én csak, a tényeket figyelem! Jó szokásod szerint, már megint, egy öt éves, félkegyelmű, gyermek szintjén firkálsz!!! Ez lenne hát, a narancsnyik "humor"???
reagens
@tulipan: Nem humorkodtam, pusztán a tényekhez ragaszkodtam. Orbán itthon kormányoz, az Eu egyik tagországa vagyunk és haladunk. A választásokon megint nyernek. Mit szeretnél még "tényt"?
Milyen ostobaságokat kéne szétkürtölni, Azt, hogy győztök? Ti sem gondoltátok komolyan! :-)))))))))))))))))))))
reagens
@tulipan: Ez volt aztán a frappáns, kimerítő, teljes körű és elmés cáfolat! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.