A párt felfüggesztette a győri alapszervezet működését is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nocsak a ,,láb,, önálló akciója volt ez, a ,,fej,, nem is adott rá engedélyt ???
Akkor már megint ,,szakad tovább,, !!!
Eladott Ország
@papa.49:“Üzenet a győrieknek!
A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan elítéli, hogy 4 tagja visszalépett a közös ellenzéki képviselőjelöltségtől Győrben. Az országos elnökség ma reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került, a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került, és etikai eljárás indult velük szemben.
olkt.hu/igen-ez-a-tisztesseg-es-az-igazi-osszefogas-a-jobbik-kizarta-a-gyori-jobbikosokat/
papa.49
@Eladott Ország: Úgy gondolom volt nekik meghívásuk egy adriai kirándulásra a győri kampóknak )))))))))))
Eladott Ország
@papa.49: Sajnos minden pártban vannak ingyenélők, haszonlesők!
Aki Én
Váratlan lépés, mi lehet a háttérben?
Eladott Ország
@Aki Én: A Borkai ügyből már nem lehet jól kijönni! A fidesz a mai napig nem határolódott el a polgármestertől, bár ez talán nem is annyira meglepő, hiszen Deutsch Tamásokkal, Rogán Antalokkal és Farkas Flóriánokkal egy pártcsaládban holmi kokainos luxus jachtozás már aligha számít különleges eseménynek. Amennyiben igaz az, amit a blog szerzője állít, miszerint minden Pintér kezében van róla, csak nincs helyette más Győrben, úgy nem igazán történik más, mint bebizonyosodik az, hogy a magát nagyon erkölcsösnek és keresztényinek beállító fidesz is büszkélkedhet olyan polgármesterrel, akinek vélhetően már börtönben lenne a helye. Az, hogy Pintér is tud Borkai ügyeiről, megint csak nem meglepő, az már inkább, hogy ezt valaki információval a birtokában ki is merte mondani. Vajon hányan lehetnek birtokában hasonló információknak, de mégsem jutnak soha túl az ígérgetéseken?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.