Azt mondja Medgyessy Péter az MTA Humán Tudományok Központjában tartott beszélgetésen, hogy „lehet haragudni Lánczi András politológusra, aki pár éve azt mondta, hogy amit korrupciónak neveznek egyesek, az a rendszer lényege, de igaza van.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Csakhogy itt nem törvényes eszközökkel,
hanem kizárólag maffiamódszerekkel, zsarolással, tönkretétellel, fenyegetőzéssel, őrületes pénzek saját zsebbe vándoroltatásával, az ügyészség pórázon tartásával, a jogi korlátok ledöntésével, a rendőrség politikai célú felhasználásával és a törvények folyamatos és tetszőleges átszabásával éppen hogy nem versenybe hozták az övéiket, hanem diszkvalifikáltak és ledózeroltak mindenkit, aki az útjukba került, s nem versenyhelyzetbe, hanem kizárólagos helyzetbe hozták saját tehetségtelen, jellemtelen és érdemtelen, ámde annál megbízhatóbb hűbéreseiket."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.