Nem, vagy csak alig változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben keddre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.

Alig változott a forint árfolyama

Az euró jegyzése a hétfő esti 331,68 forinttal megegyező szinten állt kedd reggel fél nyolckor is.

A dollár és a svájci frank jegyzése kissé változott, a dolláré 300,77-ről 300,74 forintra csökkent, a svájci franké 301,63 forintról 301,75-re emelkedett.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az euró árfolyama berendezkedett 333 forint felett. Ezer szerencse, hogy fideszéknek van egy szakértőjük erre az esetre is. Boros Imrének hívják ezt a kedves és okos embert. Szerinte a gyenge forint piszkosul jó az országnak. Azért, mert drágább az export (amit külföldre szállítunk, azért ugyanannyi eurót kapunk, de az ugyanannyi eurót több forintra lehet váltani), és fellendíti a hazai turizmust is. Ez utóbbit azért, mert a külföldieknek is több forintot ér az eurójuk, így lényegében olcsóbban jutnak a szolgáltatásokhoz. A legszebb Boros "D-8" Imre okfejtésében, hogy véletlenül kihagyta: az EU támogatások euróban kerülnek be az országba - "tuggyuk kikhez" -, majd Ezek már forintra konvertálva csöpögtetik tovább az alattvalóknak: no, nem azt ami jár, hanem ami jut. Sem a kifli nem tud elsétálni a boltig a saját lábán, sem a liszt a pékségig. Mindent szállítani kell valahonnan valahová. A szállításhoz üzemanyag kell – ameddig nemzetileg be nem vezetik a lóvasutat -, amihez a szar forint árfolyam miatt drágábban jutunk hozzá, és ez a drágulás bele fog épülni az árakba is. Tehát végső soron mindenki szívni fog a drága euró miatt, kivéve Boros urat, aki szintén, de ő legalább nem érti, miért, Matolcsyt Györgyöt, aki valószínűleg megint jót kaszál az árfolyamkülönbségen és Orbán Viktor pereputtyának azt a részét, amelyik Mészáros vagy egyéb néven birtokolja az idegenforgalom nagyobbik részét. Mi, hülyének nézett polgárok meg csak fizetünk, mint a katonatiszt. Ilyenkor a szektásoknak jobb, mert ők legalább nem értik, hogy megint át lettek baszva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.