Rengetegen keresték, azonban már csak holtan találták meg a híres zongorista, Sárik Péter 79 esztendős édesanyját. Cilike egy Fejér megyei idősek otthonából tűnt el még csütörtök délelőtt. Vélhetően összeesett és kihűlés okozta a halálát.

Kihűlés miatt halhatott meg a híres zongorista eltűnt édesanyja

Feldolgozhatatlan veszteség érte Sárik Pétert, a többek között Fonogram-, Artisjus- és eMeRTon-díjjal is elismert jazz-zongoristát. A művész – aki olyan előadókkal koncertezett, mint Pély Barna, Fábián Juli vagy éppen Falusi Mariann – kétségbeesett felhívást tett közzé múlt csütörtökön a közösségi oldalán. Édesanyja ugyanis eltűnt egy Fejér megyei idősek otthonából – írja a Bors.

A bulvárlap információi szerint az asszony holttestére egy közeli golfpálya melletti erdős területen bukkantak rá, halálát kihűlés okozta.

Sárik Péter idén januárban he­lyezte el az édesanyját az alcsútdobozi idősek otthonában, mivel olyan állapotba került, hogy nem élhetett egyedül, szakszerű ápolásra és huszonnégy órás felügyeletre szorult. A 79 éves asszonyt a zárt, azaz a demens részlegen helyezték el.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.