Átalakítják a szakképzési ösztöndíjrendszert, az oktatóknak negyedéves továbbképzést biztosítanak és a bérezésük is változni fog.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Annyi, munkájára alkalmas van ebben az országban, mint égen a csillag, aztán mégis ott tartunk az oktatásban, hogy olyan sötétséget visznek bele ezek az alkalmas emberek, hogy Tiborcz Elios lámpái csak szégyenkezhetnek. Ránk virradhat még az a nap, amikor Németh Szilárd a Magyar Nemzeti Balett élén zabálja a csülköt vagy Novák Katalin vezényeli le a szüléseket valamelyik fővárosi kórházban. Ők ketten többet érnek, mint a Magyar Tudományos Akadémia összes professzora. Egyébként a közoktatási salátatörvénybe is minden belefér, ami nem jó, ezért nyugodtan nevezhetjük retektörvénynek. Koszos, mint a hétszentség, mindenféle logika, ésszerűség, európaiság, korszerűség helyett. Ebben a katyvaszban van egy igen sokoldalú nő, Annamária, aki biológia-földrajz szakos gimnáziumi tanár. Hiába hiányzik a rendszerből 2500 pedagógus, Annamária nem áll a katedrára, őt sokkal magasztosabb dolgokra teremtette a családja. Annamária vezetékneve Áder. Ja. A köztársasági elnök kicsi húga, óriási tehetséggel. Így mindenütt szívesen fogadták az elnöki rokont: az Emmi köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államtitkárként; A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a nevezetes KLIK vezetőjeként. Most éppen a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a férj, Pölöskei Gábor, valahai magyar válogatott labdarúgó. Egyetlen percig sem csodálkoznék, ha Áder Annamáriát legközelebb az MLSZ egyik almuftijaként köszönthetnénk. Majd Áder megmondja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.