A plakáton nincs utalás arra, hogy ki készítette azt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@durbincs: Nálatok vannak minimumok. pl, hogy egyes kollégáid vasárnap is 12-óráznak pontosan reggel 6-tól(olyan életszerű nem..) Bocsánat 13.5 óra pontosan a bruttó idő mindennap, amit láthatunk, hiszen benne van az ebédidő és szünetek is. 12 óránál többet meg nem lehet elrendelni, ha mindennap dolgozik valaki. Meg hát nyilván valami ernyő kamu irodában kell ezt csináélni betartva a látszatot. meg aszért is, hogy valamilyen címen azért lehessen "fizetést" utalni
Az az egyetlen minimumotok, amit betartotok a stabil napi 12 óra, persze ezt is csak a pénz miatt, amúgy azt mondjátok, amiért fizetnek aznap. Ez meg a másik minimum. :) Ne bonyolítsd túl, mert ezen kívűl az anyátokat is eladjátok még házon belűl is, Mint a szemünk fénye, nemzeti focisták a Borkait...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Ne csinálj úgy, mintha kemény gyerek lennél, 12 óra klaviatúra...

Ezután mi leszel, titkárnő?:)))

Nyuszika, vagyis buzika írja diktálom..
almalibre
"A plakáton nincs utalás arra, hogy ki készítette azt", de persze tudjuk, az INDEX munkatársai.
SystemError
@Shikari: Gyenge vagy ma, gondolom a heti 400-500 poszt 12 órában lehet az oka. Hó vége is most van és le kell adnod a trollmány listádat is mi..Fogadjunk, még egymást is átbasszátok ilyen Borkaisan a föniddel elszámolásnál... Az első lopható forintig magyarkodtok ott is mi...:)
SystemError
@Shikari: Tudod mi a kalapos vezető pszichológiája..., hogy azért bénák mert igazából azért sem veszi le a kalapját a kocsiban, mert nem érzi otthon magát. Így van ez a magyarkodó románokkal is, kell az identitás megerősítés, de ettől még béna kalapos sófőr maradsz a kis Daciadban. Szamár csapágyasra húzta már mi?
SystemError
@durbincs: @roborománcs az agyatlan hülye, aki szakma helyett egy csicska lett. Apu mi lettél? Csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.