Egy hete jelent meg az Európai Bizottság (EB) egészségügyi országjelentése, amelyet lapunk elsőként ismertetett. Tegnap tartották a jelentés hivatalos bemutatóját, a területért felelős Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) ezt követően kiadta a kormányzati interpretációt tartalmazó közleményét. Az alábbiakban újra végigvesszük a jelentés megállapításai közül azokat, amelyeket az Emmi is kommentált. Elsőként az EB jelentést olvashatják, majd az Emmi szó szerinti közleményét idézzük.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na itten van a gond: kormányzati interpretáció
jesz
Ha bevezetné a kormány a vizitdíjat, egyből javulás állna be az égészségügy állapotában..na jó, néhány örök lázadó hangoskodna egy darabig, aztán lenyugodna.

Az orvosbárókat nem érintené, bár lázítanának, de csak halkan, mert ha a fidesz vezetné be, akkor jobb vigyázni.
Nessy
@RonaGyuri: A gyermekkori átoltás mindig magas volt, miután oltási könyvecske nélkül nem vették fel közösségbe a kicsit! Ami meg rázós kérdés volt, azt nem olvasták, így nem is válaszoltak rá!
Az egészségügyre a "száguldó gazdaság" GDP arányosan kevesebbet költ az egészségügyre, mint 2010-ben, illetve előtte! Lehet, hogy nominálisan szépen hangzik a több milliárd, csak közben a költségek jobban nőttek! Amibe a romló forint is közrejátszott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.