Több helyen az országban balesetek miatt lassult le a forgalom.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé az 5-ös főút és Halásztelek között lassabb a haladás, 15-20 perc a menetidő-többlet. Az ellenkező oldalon az M5-ös irányába már Diósdtól megtorpan a forgalom, több, mint egy óra a menetidő növekedés. A 19-es km-nél, a csepeli csomópontnál egy baleset lassítja le a járműveket, ez az oka a több km-es torlódásnak.

Útinform: több kilométeres a torlódás az M0-s déli szakaszán

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Torlódik a forgalom az M3-as autópályán Bag és Mogyoród között, és az M0-s autóúttól befelé is. A 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell lassulásra számítani! Szintén lassú az előrejutás a 11-es főúton Leányfalunál, illetve Budakalásznál a főváros felé.

- Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé az ófehértói kijárat közelében egy személyautó a védőkorlátnak ütközött. A 252-es km-nél a leálló sávot lezárták.

- A 35-ös főúton, Debrecenben a Böszörményi úton egy személyautó gyalogost ütött el. A 80-as km-nél a centrum felé kell sávzárásra készülni.

- A 82-es főúton, Gyulafirátót közelében egy személyautó és egy teherautó karambolozott. A 3-as km-nél váltakozó irányú a forgalom.

- Tiszaföldvár belterületén, a Cibakházára vezető úton a 9-es km-nél egy személyautó kerékpárost ütött el. A fél útpályát lezárták.

- A Tisza felső szakaszán Tiszadob és Tiszalúc között a pontonhíd már csak jövő tavasszal üzemel, helyette a kompot használhatják.

- Az alsó szakaszon Csongrád és Csépa között ma bontják el a pontonhidat. Így reggel 7 és 15 óra között a forgalom szünetel. Kerülni a 451-es főúti Tisza híd felé lehet. A bontás után, holnaptól a komp szállítja majd a járműveket, 7-16 óra között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.