A fideszes delegáltakkal feltöltött médiatanács nem újította meg a frekvenciaengedélyét. a Klubrádiónak 2021 elején, a Tilos Rádiónak 2022 szeptemberében jár le a frekvencia-engedélye. Mindkét közösségi szolgáltatónál tarthatnak attól, hogy a Civil Rádió sorsára juthatnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez várható volt, hiszen a fidesz kinevezettjei nem is dönthetnek másképp, ha nem akarnak kiesni a virágkosárból! Aztán marad a királyi média, és az egyoldalú tájékoztatás! Különösen az idősebb korosztály, a szegény településeken élők, az alul iskolázottak nem igazán használják a világhálót, nem tudnak idegen nyelvet, hogy elolvassák pl. mit mondott és tett O.V. Brüsszelben, és mit mond itthon a kormány média.
Sziszifusz
Csak semmi pánik.
Vezérünk kijelentette, hogy: " Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk."
Mint tudjuk Orbán Viktor, mint egyenes jellemű ember, mindig tartja a szavát.
VAGY TALÁN MÉGSEM ? !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.