Mind a ketten megerősítették a hírt, hogy egy párt alkotnak, egyelőre részletekről nem kívánnak beszélni.

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás barátainak nagy része is csak a hírekből értesült arról, hogy a két híresség egy párt alkot. 

Csak a legszűkebb környezetünk tudta, hogy mi is van köztünk. Még a viszonylag közelebbi ismerőseink is csak néhány napja tudták meg ezt az egészet, amiben – azt gondolom – nincs is semmi izgi. Két felnőtt ember, aki már ismerte egymást amúgy is, egymásra talált. A jövőt meg senki, így mi sem tudhatjuk, csak remélhetjük

– mondta a Blikknek Várkonyi Andrea egy nappal azután, hogy fény derült titkos románcára a mesterfodrásszal.

Bár mind a ketten megerősítették a hírt, hogy egy párt alkotnak, egyelőre részletekről nem kívánnak beszélni. A lap úgy tudja, ennek fő oka, hogy szeretnék megvédeni saját és szeretteik magánéletét, azaz sem a gyermekeiket, sem volt párjaikat nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy saját boldogságukról mesélnek. Andrea két éve szakított Bochkor Gáborral , akivel 12 évig alkottak egy párt, míg Zsidró Tamás és Dobó Kata tavaly ősszel jelentették be, hogy három év után különválnak útjaik.

Ahhoz már öreg vagyok, hogy csak úgy ellegyek egy férfi mellett, másra pedig nincs igazán időm. Nem akarok félmegoldást, nem akarok mindenáron szerelmet, kapcsolatot. Majd eljön annak is az ideje

– mondta korábban a Blikknek Várkonyi Andrea nem sokkal azelőtt, hogy randizni kezdett Zsidróval.

Címlapkép: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Belterjes celebkapcsolatok, így legalább nem "fertőznek" meg kívülállót. Elég egyhangú lehet a beszélgetés is... mondd, és neked milyen volt vele?
namihami
Helyes Tomi, ismét jól választottál.
""Járt utat a járatlanért...""---és kimondhatjuk, ez az út már rendesen ki lett taposva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.