Életének 51. évében kedden elhunyt Veres Gábor professzor, a Debreceni Egyetem (DE) általános orvostudományi kara gyermekgyógyászati intézetének és klinikájának igazgatója – közölte az egyetem sajtóirodája szerdán az MTI-vel.

Közleményük szerint Veres Gábor orvosi tanulmányait Budapesten, a Semmelweis Egyetemen és Freiburgban végezte 1987-1994 között "summa cum laude" eredménnyel. Ezután a Semmelweis Egyetem l. sz. gyermekklinikáján dogozott, ahol 2001-ben egyetemi tanársegédi, 2007-ben egyetemi adjunktusi, 2011-ben pedig egyetemi docensi kinevezését kapott.

Veres Gábort 2017-ben nevezték ki egyetemi tanárrá, 2018 óta vezette a debreceni gyermekgyógyászati klinikát.

Veres Gábort a Debreceni Egyetem, a klinikai központ, az általános orvostudományi kar és a gyermekgyógyászati intézet saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Lana22: Talán itt nem kellene ez a baromság.
ágimami
@Lana22: Abba lehetne hagyni ezeket a szemét bejegyzéseket, főleg egy ilyen cikknél!!!

Részvétem a Családjának, nyugodjon békében!!!
tudode
Emberfeletti felelősségük van az orvosoknak, 12, 24-eznek, amely összeegyezhetetlen a biológiai órával, talán emiatt is az orvosok korán halnak
.
www.google.com/search?q=az+orvosok+kor%C3%A1n+halnak&oq=Az+orvosok&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l6.7513j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ismeretlenűl:
.
www.youtube.com/watch?v=RJXoYJSgYWY
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.