Az abszurdnál is abszurdabb fordulatot vett az ügy.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azért ez már erős eltúlzása a félremagyarázásnak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Beteg állatok. Megint rajtunk fog röhögni a fél világ.
creativehun
@csak úgy...: Ne röhögtesd már ki magadat. A keresztény vallás a kezdet kezdetétől soha nem volt liberális! Elég csak a biblia ezen sorát idéznem..": „Én vagyok az Úr a te Istened.Ne Ne legyenek néked idegen isteneid énelőttem!” ..persze beszélhetnénk Lutherről..Kálvinról..vallásháborúkról..aztán elgondolkodhatnánk...vajon mennyire liberális a katilikus vallás???
creativehun
Bocs..világosítsátok már meg..kérlek..homályba borkólozott elmémet...az a fidesz fiókszervezet cöf..írt levelet a pápának..akinek vezére..lelkesen mantrázta,hogy csuhások térdre???!! Van azért baj a fejekben...nem kicsi.
creativehun
durbincs. Mond..Te egyébként érted is azt a sok értelmetlen baromságot amit összehordasz???
advocat
@durbincs: @durbincs: Sajnos az én 10-es IQ-m ehhez kevés, ehhez legalább 300-as IQ is kevés. És szóljon már valaki ennek az agyamentnek, hogy az ECHO tv-t majd egy éve Hír tv-sítették. Nincs Echo tv. Bár ez őt nem zavarja, mert akkor át kellen írnia kommentjét, de ahhoz meg ész - is - kellene.
csak úgy....
@creativehun: Jézus? szerinted ö nem volt "libsi"? azért mert az ö nevében irtja egymást az emberiség több ezer éve? isteni áldás nélkül még egymás nyakát sem tudjuk kitekerni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.