Sas rehabilitációja továbbra is tart, de nehezíti a felépülését a változékony időjárás és a vírusos megbetegedések.

Sas József tavaly januárban kapott agyvérzést, rehabilitációja pedig azóta is tart. Tavaly év végén már jó híreket lehetett hallani a humorista felépülésével kapcsolatban. Ápolója segítségével már a tolószéket is el tudta hagyni néhány lépés erejéig, beszéde is a régi lett és már az újabb poénokat tervezte.

Azonban gyógyulását a vírusos és változékony idő alaposan megnehezíti. Jelenlegi állapotáról Sas József felesége beszélt a Borsnak. Mint mondja, a 81 éves humorista egy pillanatra sem adja fel a küzdelmet.

„A férjem állapota stabil, további javulás egyelőre nincs. Ez a változékony és vírusokkal teli időjárás komolyan megviseli mindenki szervezetét, pláne az olyan idős, beteg emberekét, mint ő.

A mozgással kapcsolatban sajnos nem tudok új hírekkel szolgálni, de rendíthetetlenül hisz benne, hogy kellő akarattal abban is lesz fejlődés”

– árulta el Sas József felesége, majd hozzátette férje nagyon drukkol kollégáinak a február 15-i kabaré előadásukhoz, ami a Fészek Klubban lesz. Az eseményen személyesen is jelen szeretett volna lenni , azonban ezt az egészségügyi állapota nem engedi meg.

Címlapkép: Facebook/atv.hu

(borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jobbulast Jozsi!
Varunk vissza szeretettel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.