A gyomorforgató történet állítólag két éve esett meg, de csak most mert nyilvánosság elé állni a lány.

Döbbenet: Egy 13 éves Veszprém megyei lány azt állítja, hogy két barátja brutálisan megerőszakolta őt

A mára már 15 éves Noémi hónapokig titkolta, mit tett vele két fiú ismerőse, senkinek sem mert beszélni az esetről, szégyellte magát. A fiatal lány találkozót beszélt meg egyik legjobb fiú barátjával, Ferivel, ám az akkor szintén 13 éves fiú nem egyedül érkezett.

– Csodálkoztam, mert a másik fiúval nem voltunk jóban, de kedvesek voltak mindketten. Sétálni mentünk, aztán a fiúk megéheztek, de a bolt zárva volt. Azt javasolták, menjünk fel hozzánk – mesélte a lány. Odafent Noémi kiment a mosdóba, ám amikor benyitott a szobába, a másik fiú mögé került, lefogta a karját, felemelte, majd ledobta az ágyra.

– Feri a hátamra fordított, a másik fiú leszorította a kezem, én kapálóztam és kiabáltam, de hiába. Lerángatták rólam a nadrágot, aztán a bugyit, és Feri, akit addig a barátomnak hittem, rám mászott

– mesélte a lány. A hosszú percekig tartó poklot végül a kaputelefon zavarta meg, megérkezett Noeémi barátnője, akit a fiúk engedtek be a lakásba, míg a lány kiszaladt a mosdóba. Mire kiért, már csak Noémi barátnője maradt a lakásban, Feri és a barátja eltűntek.

Mindezek után Noémit többször is zaklatták, valamint megfenyegették Feriék: azt mondták neki, ha bárkinek is el mer valamit mondani, nagyon nagy bajba kerül. A lány hosszú hónapokig félelemben élt, nem mert egyedül maradni otthon, iskolába sem szeretett járni, s csak négy hónappal később, szeptemberben árulta el egyik barátnőjének, mi is történt vele azon a bizonyos napon. Az anyuka ekkor még mit sem sejtett, a sokkoló történetet Noémi barátnője mesélte el neki.

– Szörnyű érzés volt, magamat vádoltam, hogy egyedül hagytam arra a hétvégére a lányomat. Kértem őt, mondja el az igazat, csakis az igazat, hogy segíteni tudjak. Elmondta, mit tettek vele, én pedig minden egyes szóba belehaltam. Tudtam: fel kell jelentenünk a két fiút és el kell hagyni az iskolát

– mesélte az anyuka, aki ezek után természetesen elvitte a lányát egy nőgyógyászhoz, aki megállapította, hogy Noémi már valóban nem szűz, ám ennyi idő elteltével sérüléseket már nem találtak.

Az esettel kapcsolatban az iskola nem lépett semmit, a nyomozást megszünették a fiúk ellen, amibe Noémi és a családja egyszerűen képtelenek belenyugodni. Jogvédő egyesülethez fordultak, illetve újabb feljelentést tettek.

Forrás: Riposzt/Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Itt is a lány a hibás...az iskola? Hát az nem tehet semmit..a két fiú mintatanuló, ők ilyenre nem vetemednének...a lány fatáziál, jól meg kell büntetni.

A lánynak nincs apja?
volvós
Azonnal azonosítani mindkettő gecit aztán irány a sebészet és levágni a kukacokat !!!
Elmegy a kedvük az erőszaktól !!!
rejasi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Lepényleső
Akinek ilyen barátjai vannak,valóban nem kellenek ellenségek annak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.