A magyar miniszterelnök szerint sokkal jobban ki kellene fejezni a pártcsalád sokszínűségét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bölcsebb maradt volna, ha nem jön elő azzal a centrista, bal izével az, aki minden volt már csak gesztenyesütő nem
.
----- Beleszédültünk, amikor végignéztük, hányszor váltott irányt Orbán
.
www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y&t=17s
.
Ha az EP-től nem tűri el őfélesége, hogy kioktassák jogállamiságból, akkor mi ez ha nem az EU bajszának a húzogatása rinocéroszt megközelítő arcmással!
.
Az alkotmányos válságocsKÁRÓL nem is szólva!
namihami
Nem is értem, hogy a Néppárt (amiről az a véleményem, hogy sz@rt se ér) nem csapta azonnal össze a bokáját és kezdte el megvalósítani a Főnök által előírtakat?!?! Vajon honnan veszik ezek a bátorságot, hogy ellent mernek mondani neki . Értitek:: NEKI. Akire a Föld, mit Föld, a Világegyetem jövője van bízva. Csoda, hogy nem szakad bele a nagy munkába, a világegyetem jobbá formálásába.
Lassan több lesz, mint a Teremtő. És a világ jobbá és gazdagabbá tétele közben annyira elfecsérelte az erejét, hogy abba teljesen beleszegényedett és oda lett mindene. Még szerencse, hogy a Gundel időnként odaadja neki a maradékot és a család beengedi a lakásba aludni. Különben alhatna a menhelyen, mert ugyebár az utcán mégse lehet. Ő hozta a törvényt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.