Minden tisztelettel, de nekem erre nincs időm – írta a miniszterelnök.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
A senkiházi játsza az emberbarátot, meg a hamis demokratát...te szerencsétlen...a helyzetet te idézted elő a beteges cezaromádiáddal...ha az volna a fontos elsősorban, hogy irányítsd a védekezést, nem lett volna szükséges az ilyen teljhatalmat biztosító törvényre...már láttuk is, hogy mire akarod használni...mire nincs időd te főpolgár-főkerrsztény? Mindent visszacsinálni, amit pl. a demokratikusan megválasztott önkormányzatok elhatároztak? Vagy arra, hogy a parazita családodnak további milliárdokat juttass, vagy a kretén, aljas kebelbarátod részére újabb tizen-milliárdos tranzakciós rablást zárj le? Mindenre van időd, csak tisztességesnek lenni nincs, de persze ehhez nem idő, hanem személyiség kellene...az meg már régen nem vagy...
tudode
Ez már olyan vicces, mint
.
Szabad-e Orbán bírálni?
.
.- Elviekben igen, de ez olyan, mint a tigris seggét nyalni. Nem valami nagy élvezet, viszont roppant veszélyes...
.
Még a Néppártnak is, mert
.
HA Ő KINYITJA A SZÁJÁT, ELKEZDBESZÉLNI .. akkor elvégezteti a piszkos melót a csicsKÁIVAL, és annak karaktergyilkosság a vége!!!
Nessy
Ha esetleg egy operett törzs lenne, amit ő irányít, hanem szakemberekből álló, ha nem a napi igehirdetéssel és propagandával, ha nem a járványhoz nem tartozó, csak a telj hatalmát igazoló törvényekkel foglalkozna, lenne ideje arra is, ami a feladata lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.