Komoly vita alakult ki az elmúlt napokban a kormány és az önkormányzatok között, hogy a fizetős parkolás eltörlése inkább szolgálja a járványügyi védekezést, vagy éppen hátráltatja azt. Orbán Viktor miniszterelnök egy rendelettel tett pontot az ügy végére: mától sehol sem kell fizetni. Eközben az autópályadíjak eltörlése fel sem merült.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kilóg az biza, sőt: dihorszleg ízaut!

parkolási díj vs. autópálya díj

Igen dicsérni jöttem egy cikket, sőt a címét még külön is. A napi.hu „Ingyenes parkolás: nagyon kilóg a lóláb” című cikkéről van szó. A frappáns címen kívül a cikk teljes-körűen járja körbe a témát, s a megállapításokat finoman teszi meg. S remekül poentírozza a lényeget: „Az autópályadíj bevétele a költségvetésbe vándorol, a parkolási díjak viszont a városok és a kerületek kasszájába.”!
A klasszikus anekdotára való utalás nem csak úgy odavett, hanem reakció az m1 reggeli műsorára, ahol Barnus hozta ismét a formáját. Mikor némi - Menyó útelágazása ehhez képest egy frappáns kijelentés volt – mekegés után tudta közölni: van mikor egyes kifejezések angolul ugranak be neki!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.