A Tombor András által is alapított Mathias Corvinus Collegium közérdekű vagyonkezelő alapítvánnyá válik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: A járvány idején a propaganda még rá is erősített

Már nem csak a teljes gőzt a sípba, de még külön fejlesztőt is

Nem, nem csak a média bugyuta, szájbarágó, a legbutább és idétlenebb reklámok szintjét is alulmúló „közérdekű tájékoztatásai”, sőt igazából ártunk és qurmányunk propagandája a legdurvább.
Miközben fő-műsoridőben Orbán kórházlátogatásokat és Müller asszony idétlen szóhasmenéseit – komolyan el kell gondolkodni azon, hogy mit is takar az operatív jelző a mai matyar rögvalóságban? – nyomatják ezerrel, csurranak cseppenek a hírek arról, hogy ártunk és qurmányunk nem enged a kedvenc szokásaiból. Két érdekes példa:
„Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek még csütörtökön, amivel a Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozási programját tolják meg ingyen egy jelentősebb vagyonnal ”,
illetve
„A Magyar Közlönyben megjelent határozat az idei költségvetés Belügyminisztérium fejezetében található "Tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó kiadások" alcím alatti 737,3 millió forintot emelte meg 19 milliárd 360 millió forinttal”!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: miközben a derék cenzor ezerrel nyomatja a büdös hakfarok és a szennylap irkodmányait! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.