A közéleti sajtó egyre durvább hangnemét a magukat kereszténynek vallók is kezdik a sajátjuknak érezni. Nehezen kezdtem el írni egy olyan jelenségről, mely egyrészt ugyan évek óta zajlik, de hosszú távú és konkrét hatásai még teljes körűen nem mérhetők fel – de sejthetők -, másrészt pedig a közelmúltban szerkesztőségünk egyik állandó szerzője is az áldozatává vált. Mégis szükségesnek látom felhívni a figyelmet arra, hogy az elmúlt néhány évben drámai változás történt a közéleti média háza táján.

(Forrás: szemlelek.blog.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy szemforgató széplelkűség

Olyasmivel vádolja meg – egyébként okkal és joggal – a politikát, amit saját magáról is elmondhat

A szemlelek.blog „MI MINDENT BÍR MÉG EL A KÖZBESZÉD?” című postja meglehetősen kétes értékű. Az igazat megvallva a lead-et olvasva a többi már csak maszatolás. Így ír: „A közéleti sajtó egyre durvább hangnemét a magukat kereszténynek vallók is kezdik a sajátjuknak érezni.”. Ha és amennyiben csak úgy keresztényekről beszélt volna, vagy csak akár az igazi keresztényekről, akkor is egyértelműen képmutató az állítás. No de a derék szerző a magukat kereszténynek vallókról beszél, melyek döntő többsége (legalább is hangadók) ezzel melldöngetők. Nos ezek körében a primátus sokkalta egyértelműbben fellelhető, mint valamiféle reakció. Nem is beszélve azon maszatolásáról, hogy: „megjelent egy olyan műfaj is a hivatalos médiában, melyet azelőtt csak a névtelen kommentelők titkos világától szokhattunk meg”!!!
Nos meg kell mondjam időben és hangerőben is – még a névtelen kommentelők – ártunk és qurmányunk központi szennylapja viszi a prímet, élén a párt 5-számú lovagjával. De persze a politikusokról sem sok jót lehet elmondani!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. June 3., 07:13
Alig mentek vissza a diákok az iskolákba
Itthon - 2020. June 3., 06:28
Jégesőre is kell számítani
Itthon - 2020. June 3., 06:19
Döntött a bíróság Lovasi András ügyében