Hetek óta próbáltuk megtudni, ki intézi az állami informatikus képzés első körét. Kiderült, az a cég, aki egyszer már elnyert egy gyanús tendert.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mint borjú az új kapura???

Aki azt hitte, hogy nem így lesz az vagy nem itt él, vagy szimplán nincs magánál

Mint ismert ártunk és qurmányunk „bejelentette, hogy támogatott informatikusképzést indít azoknak, akik új szakmát szeretnének szerezni, mivel a koronavírus-járvány miatt sok ember munkája került veszélybe”! Hic & nunc nem ismétlem meg a dologgal kapcsolatos szakmai fenntartásaimat, csak azt a kérdést ismétlem meg: vajh ki fogja gennyesre keresni magát ezen is.
A derék index.hu ment utána , pontosabban csak próbált utána menni, a dolognak. Nehézségeikről és tapasztalataikról „Három hivatal falazott, most kiderült, ki nyer nagyot az állami informatikusképzésen” címmel számoltak be.
Tegyük hozzá eddig, hisz egyelőre csak a megalapozás fázisában járunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.