A férfi Rákosszentmihályon követte el az állatkínzást – írta meg az RTL.

Halálra rugdosott és széttaposott egy sünt Budapesten – azt állítja, „rossz kedve volt”

Fotó: BRFK/Facebook

A rendőrség tájékoztatása szerint június 16-án hajnalban, mintegy negyed kettő körül egy rákosszentmihályi lakos érdekes hangra ébredt. Kinézve az ablakon észlelte, hogy egy ismerős férfi valamit rugdos, majd erőteljesen kétszer rá is taposott, majd elrúgta azt.

Az RTL megírta, hogy a szemtanú először nem tudta mire vélje a szituációt, majd eszébe jutott hogy párnappal korábban észrevette, hogy megnőtt a sünpopuláció a környéken, és egyre többet mozgolódnak éjszaka. Ezután beszélt egy szomszédjával, majd az illető biztonsági kameráján visszanézték a történteket, és azonnal értesítették az Állatmentő Ligát, akikhez eljuttatták a videofelvételt is.

Az állatvédők feljelentése nyomán a kerületi rendőrök június 20-án délután fogták el a férfit, akit előállítottak a XVI. kerületi Rendőrkapitányságra.

A gyanúsított a kihallgatás során elmondta, hogy rosszul aludt, egyébként is zaklatott lelkiállapotú embernek tartja magát, ez volt az oka a tetteinek. Állatkínzás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik vele szemben eljárás.

Forrás: RTL

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Mi lett volna a következő lépés? Rágyújtja a szomszédra a házat, csak mert rosszul aludt? Nem a süni az állat, hanem ez a senkiházi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maxipocak
Mi lett volna a következő lépés? Rágyújtja a szomszédra a házat, csak mert rosszul aludt? Nem a süni az állat, hanem ez a senkiházi.
jáger laszló
Rákosszentmihályon 1 kegyetlen gyilkosság történt
Áldozat 1 sün!!
A gyilkost L kapták!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Most nem azért, de milyen ember az ilyen? Nem is ember, csak valami primitív ösztönlény.
Én pár napja láttam egyet, az út közepén ballagott, nem volt nagy forgalom, úgyhogy kiszálltam, felhúztam egy kesztyűt mert mindig van nálam defekt egyéb esetére, és átvittem oda ahova elindult.
És énnekem ez jó érzés, és nem tudom felfogni sem, hogy másnak meg az a jó érzés, hogy meggyötör, megöl egy kiszolgáltatott élőlényt.
Borsó
Gondolom azért volt rosszkedve, mert az édesanyja megint elküldte őt fejfájásra hivatkozva… de mit tehet erről bármelyik süni?
Menőmanó
@Horizont: Csend van róla, valami köcsög fideszes vadász volt, úgyhogy nemigen lesz belőle ügy.
Namely
A rendőrségnek ehhez semmi köze. Ezzel most leterhelik őket, az ügyészséget, a bíróságot, az államigazgatást, ahelyett, hogy akinek az ismerőse bevert volna neki 5-6-szor, és amikor földön van, bele is rúgott volna.
Olcsóbb, gyorsabb és sokkal jobban megjegyezte volna a delikvens, hogy ő is lehet az a bizonyos gyengébb.
Namely
@Horizont: "Igen az ilyentől kitelik minden, most egy sün, aztán egy kutya, később egy ember."
Dehogyis. Azért sün, mert az nem üt vissza és nem jár érte semmi.

"Tényleg van valami hír a farkast lelövőről? "
Az egy tévedés volt.
Dr. Proktor
Ebben az esetben az ember volt az állat, nem a sün...
NKF
Egy rohadék őt kellett volna szétrugdosni!
Pálinkás Pál
emberek...olvassátok amit itt fröcsögtök..?...a szúnyog agyoncsapása mikortól lesz bűncselekmény...?...a vágóhidak tulajai miért nincsenek még fegyházban...?...vagy ha a hamburgert ,vagy a bécsi szeletet a pofádba tömöd, akkor okés az állatok gyilkolászása..?...hányok...itt legfeljebb a vegetáriánus ítélkezhet...kissé átestetek a ló túloldalára...,nem szeretem az ilyen szadista buzikat, de nem kriminalizálni kell az ilyet..,
Namely
@Horizont: "hogy érted, hogy tévedés? "
hogy tévedésből lőtte le

"Ja sajnos ha bevert volna akkor szintén leterhelték volna az ügyészséget... "
Nem, mivel nem ment volna a rendőrségre. Ilyenkor csak hiszed, hogy az ilyen elmegy, mivel lehet cca 20 folyamatban lévő másik ügye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok