Szombaton délben egy 37 éves férfi életét vesztette Zuglóban, egy rendőri intézkedés során – írta meg a Telex.hu.

Meghalt egy férfi a rendőri intézkedés közben

Fotó: Pixabay

A XIV. kerületi járőrök a Fráter György térre mentek, miután a Budapesti Rendőr-főkapitányság hívást kapott, hogy a helybéliek betörőt tartanak vissza.

A Telex szerint a rendőrök érkezésekor a 37 éves férfi a földön fekve őrjöngött, és nem lehetett vele kommunikálni. A rendőrök nem tudták megnyugtatni, és a zavart állapotban lévő férfi aktívan ellenállt a rendőri intézkedésnek. Mivel a testi kényszer nem volt hatásos, a rendőrök sokkolót alkalmaztak és meg is bilincselték. A férfi rövid időn belül elvesztette az eszméletét, és bár a rendőrök és az időközben kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni az életét.

Az esetet követően a rendőrség értesítette a Központi Nyomozó Főügyészséget, és a férfi holttestét sürgősen, soron kívül felboncolták. Az orvosszakértő megállapította, hogy a férfi nem az intézkedés következtében halt meg, de a pontos okok kiderítése érdekében további toxikológiai vizsgálatokat kell végezni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított az eset kapcsán, és mivel felmerült, hogy a férfi korábban kábítószert fogyasztott, a BRFK nyomozást rendelt el az ügyben. A parancsnoki kivizsgálás szerint a rendőrök jogszerűen és arányosan jártak el az intézkedés során.

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Minek él az olyan aki nem bírja az osztályharcot. Ez NEM „az a munkásság, mely osztályharcban vasba öltözött”! Elgyengült a magyar jobbágyság az orbáni "jólét" alatt. "A forradalom felfalja saját gyerekeit!” ...
Toller Béla
...még semmit wem lehet tudni, de az biztos, hogy nem a szakszerűen jogszerű intézkedés következtében veszítette el az életét a földön fetrengő. Kérdezzék meg tőle, ha nem hiszik !
vacsi
"a zavart állapotban lévő férfi"
Nem kell aggódni, attól volt zavart, hogy fülöncsípték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.