Novák Katalin is elindult az idei Balaton átúszáson, méghozzá a férjével együtt.

Novák Katalin így csobbant a Balatonba egy szál fürdőruhában – fotóval

Fotó: Facebook/novak.katalin.official

" Balaton-átúszás. Gratulálok mindenkinek, aki átúszta és köszönet a remek szervezésért!" – írta Facebook posztjában a köztársasági elnök.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez fürdőruha? Nem egy félig kifizetett búvárruha?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Ilyenkor sajnálom,hogy nincs cápa a Balatinban,vagy legalább piranja.
simmering73
Ez fürdőruha? Nem egy félig kifizetett búvárruha?
jáger laszló
Csak gratulálni tudok NK-nak.hogy átúszta a Balatont!!
Ez remek sportteljesítmény volt!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Pegero: nedveske!Mennyiért nyomód a fideSSes propit?Gondolom,nem szarér húúgyér,mert akkor legalább valami hasznot is termelhetnél csak hogy örülj a törődésnek!
troppauerhumer
Emlékszem régen is úsztatták a tehenet .A FideSS billog a füléből miért marad ki ?lehúzná a súlya höhöö..
Lendkerék
Igazán tiszteletre méltó teljesítmény tőle, de azért ebben a korban én nem erőltetném ennyire a népszerűséget.
justhpeter
Nem véletlen jutott neki a Nemzet Háziszárnyasa 1.0 cím.
Lendkerék
@Lendkerék: Angela Merkel igazán nem volt női ideál, őt is fényképezték nagyon előnytelen helyzetben, de legalább volt méltóságteljes tartása. Nováknak azonban ilyenje sincs. A köztársasági elnöki kinevezése előtti szinte összes megnyilvánulása közröhej volt, és ezen sajnos azóta sem tudott javítani (lásd. pl legutóbb Ruanda). Annyira kínosak ezek a Rogán-inspirációs imázslépések, hogy az ember már azt sem tudja, érdemes-e elolvasnia bármit, ami Magyarország első számú közjogi méltóságáról hírként megjelenik. Göncz Árpád forog a sírjában.
troppauerhumer
@Maccska: Aha szóval rádtört a kisebbségi érzés szopófantom .Szar lehet 2 bites aggyal élni...azert egy 3 részes film végén felejted el az első részt!Miiii?a humorhoz ,az iróniához intelligencia kell ,a tudáshoz ,tehetséghez még hozzá ész ,amikben a szoponcoknak hiátusuk van,az orbánszerelmi szektahit kiirtja a gondolkodást.
OOrbán soha nem tudott tisztességesen nyerni, maguk felé hajlított választási törvénnyel,körzetek átírása,egyfordulós választás, győzteskompenzáció,megfélemlítés ,gyűlöletkampányok,Soros-migránsok-gonoszbrüsszel,a szegények megvétele.

2014-18-22-ban is leírta az EBESZ,nem kell a választáskor, a számláláskor csalni,azok utaztatás,szavazólap meghamisítás stb..-pitiáner dolgok,az alkotmány törvénytelen átírása ,a választási törvény maguk felé hajlítása,kiemelvén a győzteskompenzációt-amit az olaszoktól vettek át,ám ott az olasz alkotmánybíróság alkotmányellenesnek ítélt és törölte-az egyoldalúan óriási média és hamis ,hazug ,lejárató gyűlöletszító média és propagandafölény ,a 12 év agymosása,a régi diktátori szokás:tartsd nyomorban és tudatlanságban ,hogy aztán azt tegye amit te akarsz.
2014-18-22ban is azt állapította meg az EBESZ a választás szabad volt ,de tisztességtelen,és ugye kilépve a diplomáciai nyelv udvariasságából ,a tisztességtelen a magyar nyelvben csalás,különös tekintetettel a 2018-s jelentésre ami úgy kezdődik :a magyar kormány nem hajtotta végre a 2014-es jelentésben kifogásolt választási törvényi hibák kijavítását,
aki többet tanult nyolc általánosnál,netán érettségije ,egyetemi végzettsége van kiröhög ezzel az ostobasággal.
Qqberci
Mennyivel emelkedett a Balaton vízszintje?...
troppauerhumer
@Qqberci: Jegyezd meg, mindig a szar úszik a víz tetején. hehee..
balos
@Pegero: nedveske!a szájer mit szól hozzá?Különben meg van 1 DRÁGA párom aki elviseli,hogy a fideSSes geciket utálom és legszívesebben a gulágba kívánom mindet!A turulbasznádi vármegyei urakat meg a Népköztásaság nevében karóra kívánom,magácskával együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.