Jakab Péter szerint egy tegnapi DK-s közlemény szerint Miskolc ellenzéki vezetése azon gondolkodik, hogy a várost a Fidesszel közösen, nagykoalícióban kellene vezetni.

Jakab Péter durva árulással vádolja az ellenzéket: Ezekkel a fideszes senkiháziakkal kéne együtt vezetni Miskolcot?
Kép: Facebook/Jakab Péter

Ő 2019-ben nem ezért kampányoltam az ellenzék mellett!

Azért küzdöttem, hogy elzavarjuk a fideszes rablókat, akik nyakra főre lopták a város pénzét. A választáson le is győztük őket. Kiütéses győzelem volt. Most meg az ellenzék azon gondolkodik, hogy ezekkel a fideszes senkiháziakkal kéne együtt vezetni Miskolcot?

- írta a politikus, aki szerint voltak már előjelek:

az ellenzék és a Fidesz együtt szavazta meg, hogy az egyházak ingyen kapjanak iskolákat, óvodákat a várostól egymilliárd forinttal rövidítve meg Miskolcot.

Kitért arra is, hogy együtt szavazták meg azt is, hogy az önkormányzat adja át az Orbán-maffiának a város viziközmű-vagyonát.

Legutóbb az derült ki, hogy az ellenzéki vezetés az Orbán-kormány egykori államtitkárától kér közlekedési tanácsokat napi (!) 317 ezer forintért. Lényegében a miskolci ellenzék már most is együtt vezeti a várost a Fidesszel. És ez úgy tűnik nem a véletlen műve.

Ez fegyverletétel a tolvajok előtt. Az ellenzék elárulta azokat a miskolciakat, akik 2019-ben egy Fidesz-mentes városra szavaztak.

- írta.

Később kitért arra is, hogy a Klubrádió felhívta a miskolci önkormányzatot, hogy megtudják, igaz-e, hogy az ellenzéki városvezetés nagykoalícióra készül a Fidesszel.

Nem akartak nyilatkozni, mondván, a polgármester nyaral. Ennél rövidebb – ha úgy tetszik, kevesebb munka – lett volna mondani egy szót. Csak egyet: igen vagy nem.

- fejtette ki a független parlamenti képviselő aki szerint a mismásolás meg olyan fideszes. Olyan átverés szagú.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Ez a Parizer efftárs még mindig a böszmei ágyból "igehírdet"!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Kedves Jakab úr...miért nem az utcán mond beszédet a több tízezres tömeg előtt?...a vastapssal záruló gyujtóhangú beszéde végén csak annyit kellene mondania:- utánam emberek!...
terlasz
@jesz: Azért, mert nincs több tízezres tömeg mögötte. Jó, ha ezer ember összejön a kedvéért. Nem biztos, hogy az ő hibája.
Ezodabasz
@Shikari: Ha a Jakab Pétert mantrázná a média akkor őt hatalmaznák fel a szavazók te ökörfajzat!
A hadsereget fiatalítani kell ugye seggfej? Akkor ezt az öreg nemdemokrata bűnszövetkezeti álkeresztény kormányt is ideje lenne fiatalítani és elzavarni a picsába!
NKF
Meddig ugrál még ez a kis buzi f@sz? Már leszerepelt! Húzzon a genyába!
Béla333
Az a szomorú, hogy Jakab akkor lépett rosszat, amikor a Jobbik vezetőjeként lepaktált a DK-val és összeveszett MZP-rel! Akkor kellett volna gondolkodni.
Hiszen az MSZP/DK-Fidesz összejátszás, kéz-kezet mos politikája zajlik a szemünk előtt már évtizedek óta.
És nem csak Miskolcon!
C_3PO
Petike! Ezt megint beszoptad!
Ezzel az ellenzékkel te nem fogsz rendszert váltani! Már, amikor jelöltette magát Miskolcon bárki, aki "Függetlenek SZIVE- MSZP- MOMENTUM- PÁRBESZÉD- JOBBIK- LMP- DK- MINDENKI MAGYARORSZÁGA- Velünk a Város" színekben indult, ez a dolog akkor eldőlt!
ómió
Ez a Parizer efftárs még mindig a böszmei ágyból "igehírdet"!?
Ezodabasz
@Shikari: tegnap, 06:46 Én mint Magyar undorodom tőled! ?Miről hablatyolsz itt már megint? Te akarsz takarítani eltaposni mindenkit aki értelmesebb nálad uborka! Erőszak agresszivitás inkább a te káposztafejedben van, de tudod: Erőszakra erőszak lesz a válasz. Az agresszióra retorzió! Megtanultad helyesírni Tel-Aviv??? Óriási eredmény tanár úr!.)))
Hogy jön ez ide? Ki a faszt érdekel Tel-Aviv? Okoskodj még, de találj ki valami újat mert ez már kurva unalmas te fasz!
Irkálj @Pegero: nak állítólag ő arab és fideszes:)))
Ezodabasz
@NKF: tegnap, 04:46 Te meddig ugrálsz még itt te kis buzi f@sz? Már leszerepeltél sokszor! Húzz a genyába!
Ezodabasz
@Shikari: Takarodj dolgozni! Vagy ez a munkád, az acsarkodás, agresszió, okoskodás?
Ezodabasz
@Shikari: Idegesítőbb vagy mint egy légy. Szavaid számomra csak légyzümmögés. Hess!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.