Az osztrák vasút döntött így.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Minek költenénk vasfüggönyre, igy is meg lehet oldani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Minek költenénk vasfüggönyre, igy is meg lehet oldani.
Macskaszem
Döglődik és pusztul itt már minden, csak a maffia virul. Remélem már nem sokáig.
Yoda69
@Macskaszem: Mitol lenne valtozas? Amig a fotel forradalmarok otthonol figyelik az esemenyeket es nem a Kossuth terrol, addig O1G marad, es akar kirallya is koronaztathatja magat.
kereső
@Yoda69: Amig az ellenzéki pártok-ott a játszóházban- nem érzik szükségét annak, hogy estelegesen egy "alternativ" parlamenti ülést tartsanak a Kossuth téren - a nemzetközi sajtó előtt, és ott mondják el a kritikai észrevételeiket, és onnan hirdessenek ellenzéki politikát és ellenállást, addig a "oftel forradalmároknak" marad a fotel.
Yoda69
@kereső: Jogos az észrevétel.
Ahhoz, hogy levaltsuk ezt a maffia kormanyt, szukseg van egy erre eltokelt ellenzeki partra, es az oket tamogato szavazatokra. E nelkul nem fog menni.
Qqberci
LézerJankó, miért nem cseszed le a sógorokat?...
Macskaszem
@Yoda69: Azt mondják külső okok vezethetnek a fidesz bukásáig, önerőből az ellenzék nem tud választást nyerni.
Hacsak nem lesz valami súlyos belső válság, ami elsodorhatja a kormányoldalt. Például pénz hiányában nem tudja etetni az oligarcháit, akik egymást fogják öldösni a koncért.
Sz@r a helyzet, de lesz ez még rosszabb is.
csak úgy....
kussoljatok lipsik, 0rbán atyátok a zürt tüzteki célnak és a távoli bolygókat! ;)
Yoda69
@Macskaszem: En ebben nem hiszek. Ilyen media folennyel, es propaganda gepezettel ami a fideSS kezeben van, barmit beadnak az embereknek. Itt volt a covid 50 ezer halottal, akik nagy resze megmentheto lett volna ha a fideSS nem csak haszonszerzesre hasznalja a jarvanyt, Es meg sem rengette oket, pedig szinte mindenki erintett volt a jarvanyban ilyen olyan forman, hogy a 300 milliardos horkolas gatlo mutyirol mar ne is szoljunk. Akkor most itt van a 20%-os orban inflacio. Europaban mar mindenhol 5% alatt van, nalunk meg mindig 17%. Es a fideSSbirkak tovabbra is elhiszik hogy a haboru es soros miatt van.
Szerintem ha tenyleges allamcsod lenne, nalunk, ami eleg eselyesesnek tunik, azt is kimagyaraznak orbanek.
A nyugdifjak realerteke 15%-kal csokkent, az mostani emeles ellenere. Megse latni hogy a nyugdijasok nagyon ke lennenek tole borulva.

Ha az ellenzek nem tudja elerni es megnyerni azt a 3 millio szavazot aki meg normalisan gondolkozik, akkor tt sosem lesz valtozas.
kereső
Ideje lenne elővenni '48 12 pontjának egyikét:"Felelős ministeriumot Buda-Pesten."
Mer ahol van, ott a "felelős" minister azonnal távozik a posztjáról, és elbujdokol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.