Hiány van váltó- és jegykezelő szakemberekből is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Ezután pedig a munkáltatónak semmilyen jogi lehetősége nem marad majd arra, hogy további rendkívüli munkavégzést rendeljen el."

Az lenne a nagyon nagy baj, ha lenne rá lehetősége! Ekkor ugyanis a végsőkig kimerült mozdonyvezetők, váltókezelők, forgalmisták, stb. olyan tömegszerencsétlenségeket okoznának, hogy ihaj!
Qqberci
Majd LézerJankó kiadja az utasítást: "Műköggy!"...
Aki Én
Szépen lassan minden beszarik, lerohad, tönkremegy, megszűnik, amit nem tudnak ellopni.
rücsü41
Talán Lézer Jankónak eszébe juthatna az az egyszerű de régi megoldás, hogy olyan fizetést kell adni az embereknek amiből megélnek, és elvállalják a munkák elvégzését!Régen a a vasutas állás az egy biztos állás volt, amire családot alapítottak, és ezt sikerült itt a hazában minden rendszernek letornászni a béka segge alá, úgy ahogy a pedagógusokét , orvosokét , é stb, és stb!!
simmering73
Nem kell a feszültséget gerjeszteni. Majd alkotnak egy törvényt, hogy elég a B kategóriás jogosítvány is a vonat vezetéséhez, oszt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.