A kártalanítás nem halad, többen azóta sem költözhettek vissza a házukba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg nem bolygatták a hegyet, addig nem volt sárlavina. "a sárfolyam kialakulása egy előre nem látható és nem befolyásolható természeti jelenség." Csak az a baj ezekkel a "természeti jelenségekkel", hogy soha nem sújtják a NERtársakat. Vagy a Teve utcai rendőrfőhadiszállást amikor a kolostormalac meg olajossanyi is ott vannak! Egyébként a bányanyitás vizjogi létesítési engedély köteles, azaz méretezni kellett volna a felszíni mértékadó csapadékvízre a szabvány szerinti gyakoriság figyelembevételével , ez valószínűleg elmaradt. Diktatúrák, banánköztársaságok esetében a szakhatóságokat is leszarják csak a haverokat védi a maffiaállam! Recski sárlavina: a rendőrség villámgyorsan felmentette Kósa Lajos barátjának bányáját a felelősség alól. Korábban ugye nem volt bánya a házak felett, és nem volt sárlavina sem. Mint tudjuk, aki hülye, az is marad. Mintha egy majomtól elvárnád, hogy gondolkodjon értelmesen. Feltehetőleg eljárást inditottak a homok és a víz ellen a gyülekezési jog megsértése miatt. Az ott élők ezt a bandát választották meg nagy fölénnyel akik most szembeköpik őket ami feltehetőleg jól is esik nekik mert még senkit nem húztak fel a fára.
twitter.com/tamas_tamas/status/1676331694771654658/photo/1
Recski sárlavina: nem tudni, ki és mit vizsgál, s mire is költik a pénzt, amiből a károsultak még nem kaptak...
twitter.com/janos_hary/status/1693497195847139353/photo/1
Eladott Ország
Emlékezzünk a vörösiszap tragédiára! 1,8 mrd jött össze, - Soros 100 milla USD-t adott,- majd a fideszmaffia kamatostul ellopta. Miért, gondolta valaki, hogy az 500 misi a károsultaké lesz, nem a cegé? “Magyarország a családtámogatások (vagy inkább csalástámogatások ) Mekkája” - mondta Novák Katalin. Miért az államnak kéne fizetni, a bánya tulajdonos helyett?! Azt nyilatkozta, nem ő tehet róla, hanem az a rohadt eső. Meg kupaklala haverja, ez is nyomós ok. Az 500 millió sokkal jobb helyen lesz a NER bányánál.
rakitics41
A kormánynak nem az a fontos, hogy a helyiek szenvedésén javítson, hanem az hogy a bányatulajdonos ne szenvedjen sokk milliós, vagy milliárdos károkat.Helyette is felvállalta a kártalanítást, hogy a tulajdonos kártérítést ne fizessen.Pedig ha valakiről megállapítja a hatóság hogy a szabályokat a tevékenységénél nem tartotta be és abból kára keletkezett valakinek, akkor azt a kárt a károkozónak kell megfizetni!
Macskaszem
@rakitics41: Már az is nonszensz, hogy az állam felvállalta a kártérítést a NERenc helyett.
De eltelt 4 hónap, és a károsultak egy fillért sem láttak. Nem tudni, hogyan és hol élnek azóta, nem is érdekel senkit akinek ez a dolga lenne. Embertelen moslék banda ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.