Izrael hazaszállítja a külföldön rekedt izraeli tartalékosokat, 360 ezer tartalékos mozgósítását jelentették be – jelentette a helyi média.

Izrael felkészül a totális háborúra: Hazaszállítják a tartalékosokat

Az izraeli légierő több száz, külföldön tartózkodó izraeli katonát szállított légi úton az országba az elmúlt napon, hogy harcolni tudjanak a Gázai övezetben a Hamász terrorcsoport elleni háborúban.

A hadsereg "Rinocérosz" és "Sámson" gyártmányú teherszállító repülőgépei Európa különböző országaiba repültek, hogy a szolgálaton kívüli katonákat visszahozzák Izraelbe.

A műveletet a külügyminisztériummal egyeztetve hajtották végre

- közölte az izraeli hadsereg. Az őszi zsidó ünnepek idején külföldön nyaraló tartalékos katonák hazajutása érdekében egy Thaiföldről érkező repülőgépen legkevesebb harmincan ülőhelyek nélkül utaztak, a bevonulni készülő katonák az El Al járaton a vécékben, a legénységi pihenőszobákban és a repülőgép padlóján jutottak el Izraelbe.

Az izraeli rendőrség már negyvenegy olyan elesett rendőrt gyászol, akik a Gázai határ melletti megtámadott településeken a frontvonalban harcoltak a terroristákkal, gyakran megfelelő fegyverek nélkül, a katonai kommandós egységek megérkezéséig.

Mintegy ezerötszáz iszlamista fegyveres holttestét szedték össze Izrael területén, akik behatoltak az országba, támadást hajtottak végre a környező települések ellen, majd az izraeli biztonságiakkal folytatott tűzharcban megölték őket.

A rendőrség kibervédelmi egysége befagyasztotta a Hamász adománygyűjtésre használt kriptovaluta-számláit, melyekre a közösségi oldalakon gyűjtést indított a gázai civilek megsegítésének ürügyével.

Izraeli egyik legnagyobb élelmiszerlánca, a Suferszal bejelentette az egyszerre megvásárolható mennyiségkorlátozását alapélelmekből, miután a polgári védelem felhívását követően sokan megrohanták a boltokat, és alapvető cikkekből is kifogytak sokfelé.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Hát nem jósolok semmi jót!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Ki kell irtani ezeket a terroristákat mind egy szálig.
izéke
En megmondtam,hogy nemsokára azzal lesz tele a világ sajtója,hogy Izrael hábirús bűnöket követ el és az rendben,hogy elfogja a terroristákat de elég nekik egy kis ejnye- bejnye büntetésként vagy megharagszik a világ. Hát kapja be a világ,a terroristákat max hangzatos szónoklatokban elítélik de nem nekik kell együtt élni velük! Mit szólnának a kényelmes székekben ülők ha naluk,velük történne hasonló???
izéke
@sgl: aztán majd csodálkoznak,ha lelövik az összes arabot,válogatás nélkül. Ezeknek nincs gyereke? Miféle állat(?) tesz ilyet? Szerintem direkt provokálják Izraelt,hogy minel jobban vaduljon be és tudják mutogatni a saját áldozataikat. Aztán hátha sikerül belerángatni a többi arab országot is a harcba.
jáger laszló
Ház Izrael most nagy xarbam van
Nem tudja mit csináljon,mert jó válasz erre a szörnyű tettre nem létezik!!
Minden válasz abnormális józan ésszel meggondolva!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rokker33
A kecskebaszók gyilkolják kecskebaszókat..Nagy dolog legalább kipusztítanák már egymást én nem hullajtanék értük könnyet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.