A rendőrség üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy nyíregyházi főorvos és egy nyíregyházi asszisztens ellen.

Hálapénzes orvost értek tetten Nyíregyházán – videó

A nyomozók az egészségügyi dolgozókat 2023. november 21-én a munkahelyükön tetten érték, onnan a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol kihallgatták őket a bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

60 éves főorvos és az 59 éves asszisztens több alkalommal fogadtak el betegektől, illetve azok hozzátartozóitól hálapénzt a kórházban nyújtott egészségügyi ellátásért, miközben állami egészségügyi jogviszonyban jártak el.

nyomozói a főorvost és az asszisztenst gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gazdag dezső
Amikor a fotbalista millókat keres ,és nem fizet adót ,a kaszinókkal együtt ,és nem fizet EHO-t ???Normális dolog ??Erről is kellene ám a Konzultácios kérdőivekben kérdezni ?? vagy azt már nem ?? Milyen kormány ez ? Nem azoké akik produktomokat hoznak létre ??A dolgozo,az ország népének terméket létrehozó munkás embereknek ???A heréket még a Méhecskék is leölik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.