gazdag dezső

Magyarokat gyaláztak Nagyváradon
@teuton: Sajnálom !!! Sajnállak a hozzászólásod miatt !Lehet hogy igazán Te nem is Magyar vagy? Biztosan nem,mert akkor nem így gondolnád az egészet!Nem akarok vitatkozni,és nem kérnék választ sem:.Más a véleményünk! Szépen írom,mondom,és nem akarok gusztustalan leveleket sem kapni.!!
Magyarokat gyaláztak Nagyváradon
Sajnos nagyon sokan óriási tévedésben vannak!! Az eredeti egyezmény alapján régesrégen visszakellett volna kapcsolni Erdélyt Magyarországhoz!! Ezt az országunk egyetlen politikusa sem tette meg,pedig lett volna rá megfelelő alkalom bőven.A komonista kormányok egyike sem tette meg mert talán az akkori nagy Szovjet vezetésnek hódóltak be !4 Németország egyesült,Hawwai,Hokkaidó visszakerült!! Magyarországnak miért nem rendezték a visszacsatolásokat.Addigra a Román kormány szépen tervszerűen összekeverte az ottani lakosságot szinte erőszakkal,és ebbe egyik ország sem segitett a Magyaroknak!! A mindenkori Magyar kormányok pedig szinte rettegtek,féltek ettől a témától.Kádrrol tudjuk ,hogy azt hangoztatta a Románok félelmét is elosztva,hogy minden jól van így semmiféle követelésünk nincs!! Hát őket kell hibáztatni! Nagyon ,,de nagyon!! Aztán amikor a Németek újra egyesűltek akkor az országunk milyen büszke volt,hogy mi is segítettünk ebben !! Csak a Magyarországnak kellet csonkának maradnia .Románia Erdély nélkül egy szerencsétlen nomorúlt népség lenne !!Csak most már gondolom sokan vannak nálunk is belőlük akik jazért ide jönnek hozzánk ,és itt élnek,és aztán persze lehurrogják ezt a véleményemet is!!Miért is jönnek ide ?Ha gyűlölnek bennünket? Még a koldúsok közt is sok a Román akik nem beszzéli a nyelvünket sem,de idejönnek kéregetni! Aztán a Román kormány azt szépen tűri ,hogy Magyarország rendszeresen óriási pénzeket ad nekik!! Építkeznek ott ,támogatják az ottani Magyarságot,de nem igaz az hogy szítják egymás ellen a jkét népet! Mi is a kormány bűne ? Az hogy sok pénzt ad a Román kormánynak? Gondolja ezeket mindenki át ,és utánna gyűlőlködjön.Az a baj ,hogy sok olyan ember van internet közelben akik ráéenek gyűlölködni,és abban élik ki magukat!! Azoknak ekkelene tanúlmányozni a történelmet,és nem gyűlölködni a másként gondólkodókról!! Főleg nem azoknak a Román párt nálunk élő,élősködö embereknek.Munkát megbecsülést kapnak naálunk!! Mi is a bajuk akkor az országunkkal...
Élete első kutyáját gyászolja Gyurcsány Ferenc
Ferinek van sok más ,sokkal nagyobb bánata is !!Ami vólt az már sohasem jön vissza !!!
331 ezer, ismétlem 331 ezer forint az átlagfizetés Magyarországon
Nahát ekkora félrevezető hazugságot !!! Nem szégyllik magukat azok is akik ezeket közzéteszik??? Ez az óriási államigazgatás az Uniós fizetésekkel,meg +++ sok egyéb juttatásokkal jól megdobják az átlagbért !!!Ilyen nagy hazugságokat !!
Emelik a képviselők és az államtitkárok fizetését
Én azt gondolom,hogy akkor lesz a baj,ha ezeket már végre a nép megunja,és ismétlődik egy 56!!!
Nyáron szabadulhat a négy ember haláláért felelős szlovák milliomosnő
Hihetetlen !! Dícsretet is kap majd talán a rohadékja !Nem kívánok neki semmi jót !Verje meg a sors a kegyetlenkedésért.Aljas világ,no meg ezek a bírák!!! Lefizették őket !!!
Így alázza Orbán Viktor az NVB elnökét – A miniszterelnök ledobta a humorbombát
Hát igazán nem vicces volt a szervezése a választásnak !! Nagyon,de nagyon rosszúl sikerült!! Nem is érteni,hogy ennyire laikus emberek hogyan is kerülhetnek ilyen pozticióba !Abszolút laikus !De kérdezzék meg azokat az átjelentkezőket akik egyetlen körzetben szavazhattak amelyet kilyelőlt a v,b.Ott többszázan is voltak,és vcártak néhol este 7-8-9 óráig is;de A MÁS MELLETTE LEVŐ KÖRZET BEN PEDIG ÓRÁNKÉNT MENT NÉHÁNY EMBER!! NEM SEGÍTHETTEK BE!!
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@idppp: @idppp: Igy aztán mindenki írhat bármit is álnéven !Tegye kji a nevét !De így is tudom ki maga! Bújjon el !! Meg ne lássák !Álnév mögé!
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@idppp: Hát ilyen beképzelt emberrel nem is lehet beszélni! Nincsen értelme !Hát most nagyon nagyot tévedett ,de legyen boldog.Több diplomám is van! Negy úgy vásároltam .Ugyhogy gondolom az írásábol,hogy van még sok tanúlnivalója.Nekem 50 éve van jogosítványom,és több autóm.Ne ítéljen sohasem ilyen korán.Tanuljon még sokat hogy fölérhessen hozzám.Tudja itt ez nem a helyesírásról szól.Én még hallgatója voltam Lőrince Lasosnak.Tudja kivolt ?Szóval maradjon csendben ,és tanúljon még sokat.
Taxisblokád lesz a választások előtt?
Nos most látni lehet,hogy milyen műveltek a taxisok !!! Tisztelet a kivételeknek .Nagy munkakerűlő ,lehuzós emberek ! Tisztelet a kivételeknek,de kevés a rendes ember !
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@idppp: @idppp: Maga egy barom!! Tanúljon meg viselkedni !!! Tiszteletet adni másoknak! Nagyon rossz családból került ki biztosan azért vitte csak taxizásra!! Tanúl volna többert,és akkor talán felnőhetne a normális emberek szintjére !
A gyerekeik jövőjéért is szavaznak a romák
Az a baj ,hogy ezek a gyerekek már roszabbak mint a szüleik voltak !! Nem javúl a helyzet,hanem folyamatosan rosszabbodik..Már az anytejjel szívták be,hogy nem kell dolgozni ,mert az állam / a szorgalmas magyarok/ majd eltartanak bennünket:!! Tisztelet a kivételeknek,mert az is van ,de sajnos nagyon kevesen.Éppen a minap láttam az utcán randalírozó ,épület,és minden köztárgyak rongálását egy 8-12 éves bandától!! Hát így fejlődnek lefelé!! Nem kellenek ide migránsok,mert megvan az a réteg ,és egyre nagyobb ,akiket el kell tartanunkj.Ők sem akarnak dolgozni !!
Taxisblokád lesz a választások előtt?
A taxisok már eddig is horror áron fuvaroztak !! ASgyrém,hogy még tovább szeretnék emelni a díjakat !Miértaz állami Dijszabást kell alkalmazni? MIÉRT NEM SZABADÁRAS MINT MÁS VÁLALKOZÁSOKNÁL? Azt gondoljákmár megint csavarni lehet a kormányon egyet? Beijednek most éppen a választások előtt és emelnek a tarifákon ? Abszurd !! Teljes mértékben jogtalan lenne tovább emelni !!A Taxisok mit képzelnek magukról? Mennének el kőműves mellé,és megtudják hogy milyen az élet!!
Itt van a férfi fotója, aki a 18-as buszon ütlegelni kezdett egy utast
Egy rohadt szemét világ,hogy ilyeneket tudnak megtenni enmbverek !!!Lfejezni kellene az ilyen rhadékokat !!!
Az iszlám radikalizmus átvette a francia börtönök feletti irányítást
@teuton: Itt talánnem a helyesírás a lényeg ,és ,ha Te ismernéd a távírati stílust ,akkor ilyent nem is írnál!! Én diplomás vagyok! Nem is tudom hogy hogyan veszel bátorságot engem gyalázni!! Hát ez a műveltségedet mutatja !! Az a béka segge alatt van !!Én nem 12 év alatt végeztem a 6 osztályt ,met addigra már érettségiztem a jóhírnevű gimnáziumban !! T e úgylátszik nagyon alulművelt vagy Valóban nem is érdemes ide írni ,mert ilyen alakok akik nagyon,de nagyon bunkók írogatnak,és azt hiszik,hogy álnéven mindentb írogathatnak !!! Nagy tévedés ám !!! Tudod Téged ismerlek!!! Ügyhogy Légyszíves Hallgassál mert közhírré teszem ,hogy ki is vagy valójában !!! Én remélem ,mert nem használtam olyan ide ne illő stilust,Te is betartod végre ,hogy bebizonyítod az ALAPVETŐ INTELLIGENCUIA SZINTEDET LEGALÁBB !!eZNB UGYE NEM BAROMSÁG ? Én igazi Magyar vagyok! És Te ??Én még a Lőrince Lajos óráin is ott voltam ,és Te ? Te ne oktassál engem nyelvtanból !!!Remélem befejezzük már végre ezt a szóváltást !!! Nem vagyok továbbra is partner ilyen bunkó módozatokban !!!
Baukó Éva szexin kacérkodott a fürdőszobában
Soha nem hagyják abba ezekről a kur...rol a híreket ??? Nem kíváncsi senki ezekre a rohadt kéjenc kur..ákra !!
Az iszlám radikalizmus átvette a francia börtönök feletti irányítást
@teuton: Az anyáddal is így beszész te Barom !!! Te nagyon művelt vagy hogy a szádon fosol ,te állat !! Jobb lenne ,ha halgatnál ilyen műveltséggel !! Tudom ki vagy !!!Álnevet használsz de el lehet csendben szépen somfordálni haza !!
Az iszlám radikalizmus átvette a francia börtönök feletti irányítást
@teuton: Te vagy egy igazi analfabéta !! Meg sem érdemled a normális emberekkel való vitát ! Te büdös barom !!Nem írtam semmiféle migráncsozásról ! Olvasni sem tudsz ? Azok az emberek akár ottani állampolgárok is már,de az igazi gondólkodásuk már az ellenségek ,mert bevándorlók voltak ők is valaha! Megélhetési bevándorlók akik hűségesek az eredeti hazájukhoz !! Annak ellenére,hogy ott befogadták őket,és letelepedhettek .Vagy a szüleik voltak azok .Hát te is bevándorló vagy azt gondolom.!!! Nem is lehetszu igazi Magyar.Talán Román ? Vagy attól is roszabb!! Mit keresel itt az országban ?Árulod a drogot?Vagy lopni jársz ??
Levélben kér tájékoztatást Soros Györgytől a nemzetbiztonsági bizottság elnöke
Hogy képzeli ??, Lesz...ja Öt Soros !!! Majd éppen neki fog beszámólni !!Nem régen azt hallottam ,hogy az ügyészség lezárta a feljelentést,mert nem bizonyítható Soros bűnössége !!! Hát akkor most hogy is van ???
Az iszlám radikalizmus átvette a francia börtönök feletti irányítást
Talán meg is érdemlik a sorsukat !!! Csak támogasság a menekültekert továbbra is !!A Németekkel együtt !
Bukarest szerint a román kormányfő akasztással fenyegetőző kijelentése nem volt magyarellenes
Szóval akkor a Románia nem tartb még ott ,hogy nincsen akasztás ,kivégzés ?, Az UNIO ezt nem engedi tagországainak !! A Románok tehetnek ilyen kijelentést ?? Nem támadja meg msenki sem az UNIO .-ból ?? Rohadt román cigány !!
Bukarest szerint a román kormányfő akasztással fenyegetőző kijelentése nem volt magyarellenes
Tele van az írásom hibákkal,de elnézést kérek érte! Nem szándékos volt !Csak agépelés nem a nagy erősségem !
Bukarest szerint a román kormányfő akasztással fenyegetőző kijelentése nem volt magyarellenes
Románok még a gondolat gondolatától is rettegnek !! Románia Erdély nélkúl egy szegény cigányság lenne!! Romániak sohasem lett volna joga Erdély területére !! Ezt köszönhetjük a az Antant nagyhatalmaknak ,és A franciáknak aki úgy döntöttek,és ez lett a vesztünk mert az ö szavuk lett a döntő !! Magyarországotr az Oroszok foglalhatják el / Dödól tábornok döntése / Az ortoszo rabolhattak,asszonyokat erőszakolhattak ,mindent elvihettek ...!! Sehol a világon ekkora veszets nem volt a háború után mint országunk !! Kinek köszönhetjük ezt ??? Az a Nagy németország aki újra egyesűlt már ! Csak Maryarország maradt csonka !!!A világ legnagyoob katasztrófája Erdély elvesztése .és aq többi lecsatólt országrészek .A Szlovákok akik még további területeket akartak fegyverrel is elvenni!! Erről nem beszél senki sem ???
Oszter Sándor nagy bajba került: négy év és hét hónapra börtönbe küldené az ügyész
Orditó!!! A gyermekgyilkosnak ios valóban kevesebbet adnak !!!Valakinek ez az Oszter nagyon a bögyében van !! Magas helyről nem szeretik !!!
Oszter Sándor nagy bajba került: négy év és hét hónapra börtönbe küldené az ügyész
Hát ilyen az ügyészség !!! Aki 70 helyett 170-el megy ,nekimegy a piros lámpánál álló kocsinak ,és halálra gázól két embert ;az szabadon jön ,megy !!! Hogy is van ez ?Van akinek bármit szabad,és van akinek vagy azért mert van sapkája,vagy azért mert nincs sapkája ,azért bűnös !!!Itt aztán Hitler csak kispályás !!! A Magyar igazságszolgáltatás viccekbe illő dolgokat művel!!
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
Elmebeteg Vagy !!!@quadrocopter: Rohadt Román cigány !Takarodj oda haza !!Mondtam már ! Kinek kínáld rohadt büdös nyelesedet te állat !!! Bár azok különbek sokkalnálad !!!
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
@quadrocopter: Te egy rohadt román cigány vagy ugye ? Mit is keresel itt ?? Talán kéregetsz segijért ? Vagy lopni jársz ? Vagy drogot árúlsz? Nem sokáig !!!
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
Talán már említettem ,hogy az anyukádnak mondjál,üzenjél ilyeneket !! @quadrocopter: Tudod íte vagy a tanulatlan igazi paraszt aki így tud viselkedni ! A nyelesedet is az anyukádnak kínálod ugye ? Mert én levágnám ,hogy az ilyen állat soha ne tuidjon szaporodni !!!