gazdag dezső

És végre, megnyugodhat mindenki: Sarka Kata egyre inkább elszakad Hajdú Pétertől
Nem is értem !Hogy a világ nem omlik össze!! Hát ki a fenét érdekli ennek a libának a magánügye !!! Ez a rohadt média !! Nincsen normális ember ott sem ?Magánügyeket kell teregetni !! Szarháziak !
Három cég felel a Széll Kálmán tér állapotáért
A három cég az kivitelező volt !! Hol van még a felelős műszaki vezető,és a műszaki ellenőr ??? Ezeknek felelniük kel az elvégzett munka megfelelőségéért !!! Vagy sok pénzt kaptak ,hogy a rossz,hanyagul végzett nem megfelelő munkálatokat is átvegyék,megfelelőnek minősítsék ??Vagy kényszerítette valaki őket arra,hogy mégis átvegyék a rosszul végzett munkát?Garanciális visszatartás ,jó teljesítési visszatartás ?? Ha a szerződésekben ilyen nem volt esetleg ,akkor ez súlyos vétség a szerződéskötésnél.Látni ,hogy sok-sok helyen nagyon nem hozzáértő emberek vannak.Sógor,koma,testvér,egyéb ,politikai pártállás??? Hát ezek viszik bajba csalásokba ,mi több ,sikkasztásokba az ország gazdaságát!! A nép meg csak nyög a terhek alatt!! Sokan pedig nagyon gyorsan meggazdagodnak!!
Újabb 620 millió megy a vizes vébére
@namihami: @namihami: @namihami: Ezen nem lehet nevetni !!! Nem szabad !!! Gigantikus lopások,lenyúlások !! A dolgozó nép meglopása!! Az ország pénzének hatalmas elsikkasztása. Kinek kell az a vizes VB ??? Ettől nem oldódik meg semmi,csak a pénz fogy el amit a kórházakra,metróra ,bérekre ...és még sok másra kellett volna költeni!!
Leszerelik a magyar nyelvű utcanévtáblákat Marosvásárhelyen
Igen !!??? Ebbe persze sehol sincsen az UNIO !!Miért van az hogy mindenütt tiszteletben tartják,és mi is a kisebbségeket/akik persze többségben vannak annak ellenére hogy a Román kormányok erőszakkar keverték el a Magyarokat a Románokkal/Csak ott nem ,annak ellenére,hogy nagy pénzeket is adományoz kormányunk nekik. Mi alkalmazzuk a két nyelves faluneveket ,de más országok is .Persze a Románia Erdély nélkül egy senkiházi ócska cigányság lenne!!Ehhez a Magyarság letaposásához a mindenkori Román kormányok óriási erőket rendesen latba tettek ! Mi meg csak osztjuk nekik a pénzeket !! A kormány vak ebben is ! Nem tiltakozik soha sem !!!
Gyurcsány elismerte: lehet, hogy csak provokálták az Orbán-iratokkal
Gyurcsánynak legjobb lenne ,ha hallgatna !! Hazug fráter !! Aljas disznó !! Nem veszi észre,hogy már lassan teljesen magára marad? Lassan szépen visz el Ő is a pénzt a dolgozó becsülets emberektől. Akasztani való hazug disznó! Nincsen semmi szégyenérzete ??
Épülő házát mutatta meg Szabó Zsófi
Ki a fenét érdekli ez ??? Amikor ilyen rossz helyzet van az országunkban ! Egészségügy ,a közlekedés,oktatás,munkahelyek ,alacsony fizetések !!!Erről írjanak,de csak az igazat,és nem a hazugságokat !!!
Panelban és a tizediken laknak? Kezdhetnek aggódni: Orbán és Lázár le akarja bontani
@papa.49: Tökéletes ! Tudom ,én építész vagyok,és azért mondom,hogy ez nagyon nagy baromság !!
Panelban és a tizediken laknak? Kezdhetnek aggódni: Orbán és Lázár le akarja bontani
Nos hát ekkora baromságot !!! Beteg ez az ember,de nagyon !!!mészáros Lőrincnek ,a vejkónak kell még sok munka ?Mi lenne az ott lakóknak a sorsa ,mi lenne velük ? Ez álomban is akkora baromság,hogy szégyenletes egy miniszterelnök szájából !! Angliát hogy lehet együtt említeni velünk egy héten belűl. Van fogalma valakinek ez hány lakást érintene?Amúgy persze nem csak a tizedikkel van ám persze baj,mert ezeket a házakat nem száz évre tervezték ám !!Így is van eleég sok baj ezekkel ,nem kéne még ilyen szarságokat kitalálni!
Törölték a KDNP Facebook-oldalát
Magyarország jobban teljesít !!! Mihez képest ?? Ennél már gyengébben nem lehetne ! Szlovákok is elhúztak mellettünk már régen.Mi vagyunk a leghátul !!Kellenek még stadionok,meg biciklis utak,hidak a vizez VB. hez meg még sok elmebetebség van az ilyen gondolkozásokban.Kellene sok-sok pénz,hogy a kórházak ne dőljenek,ázzanak be,ki legyen festve .Legyenek meg a legszükségesebb felszerelések !Rendbe tenni az egészségügyet,az oktatási rendszert,és végre odahelyezni egy kicsit legalább hozzáértő embereket.A képviselők ne utazgassanak olyan sokat családjaikkal a közpénzen ,és járjanak már be a munkahelyükre is ,ne csak dőzsöljenek ,autózzanak közpénzeken .Talán ahhoz kellene igazítani a fizetésüket,tiszteletdíjaikat ahogy a tisztességesen jól dolgozó emberek kapják !
Törölték a KDNP Facebook-oldalát
Folyamatosan a nép,a dolgozó emberek ellen dolgoznak ! Egy kis réteg tartja el az összes ingyenélőt,meg a sok hitvány celebet ! Győzike Berki ...és sok hasonlóak .Csoda ,hogy még ennyire is megtud élni a nép ! Adók adó hátán,bírságok ! Kell a pénz akkor nagy rendőrségi igazoltatást rendelnek el ! Sok újgazdag ! Vajna,Mészáros ,...és még sok hasonlóak !!
Törölték a KDNP Facebook-oldalát
El kellene zavarni az egész pártot a lecsóba!! Hazug élhajhászok.Annyi közük van a kereszténységhez mint elefántnak a doktorihoz !Élen Balog miniszterrel !! Istenem ! Hát hogyan lehet egy ilyen semmihez sem értő ember miniszter !!
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Mindenki fizeti az ebtartók futtatóját,tűri,hogy úton útfélen ebes emberek akadnak útjába ,és neki kell félreállni!RENGETEG KUTYAGUMI VAN AZ UTCÁKBAN,MÉG A BELVÁROSBAN IS !!Naponta sok száz tonnát szednek össze a köztisztaság emberei,és még mennyi szétmarad? Gyalázatos országunkban az ebtartók viselkedése,és tisztelet a kivételeknek! Füré ,parkokba engedik az ebeket !!Szórják szét a fertőzést a gyerekekre felnőttekre!! Persze egészen más dolog a kertes családi házak ebei amelyeket nem sétáltatnak az utcákon ,nem viszik a köztéri parkokba.Annyi féle adók vannak ,hogy nehéz lenne felsorolni,de sokan gondolom tisztában vannak ezzel ! Miért is menetesek az ebtartók ?? Régen is vólt ebadó kötelező oltásokkal.Nem lehetne villamoson ,buszon stb ebekkel találkozni ! KIVÉTELEK PERSZE A VAKVEZETŐK,ÉS EGYÉB MENTŐKUTYÁK !!
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Igenis kell az ebadó bevezetése !!!Miért kell emelete társasházban ebet,ebeket tartani,és össze piszkítani a környéket ahol gyermekek,és emberek járnak!!
Külföldiek vertek meg egy ellenőrt a Bajcsyn
Talán a lényeg,nem is az ,hogy milyen nemzetiségűek voltak,hanem az ,hogy minden polgárnak aki utazni akar ,jegyet kell vennie !Ha nincsen jegye,v. bérlete rá is ugyanaz vonatkozik ,mint más Magyar polgárra! Függetlenül attól,hogy milyen állampolgár! Ha meg ellenszegül,és verekedni akar,akkor lecsukják máshol is !!
Pamela kiakadt: hülye ötlettel állt elő Berki a nászútjukra
Nem értem ezt a médiát!!! Ilyen barmokkal,és baromságokkal etetik az embereket !!! Szégyen gyalázat !! Ilyen senkiháziak,Győzike,meg a hozzá hasonló barmok !!!Ezek aztán nagyon fontos események az embereknek ám!!! Állatok,nem emberek ,csak embereknek néznek ki!!!
Szűcs Judith a szüzessége elvesztéséről vallott
Ugye ennyire bolond Szűcs J.,de az egész világ nagyon beteg ,mert ilyen hírekkel etetik az embereket!!!Ennek a baromnak nagyon magánügye,és szégylje magát,hogy ilyenekkel hozakodik elő!!Ki a fenét érdekli ???
A TEK-et küldte kollégájára a Szegedi Tudományegyetem rektora
Tetszettek volna forradalmat csinálni !! Ismerős ugye a mondás ? Hát kellet volna néhány embert a villanyoszlopra feltenni !!!Mivel ,ez így nem történt meg ,hát itt a nagy baj !!Az ilyen emberek azt akasztottak sorában kihaltak volna !!Taigetosz is volt valamikor régen ,és akkor azt találták a legmegfelelőbb dolognak ! Az ilyen emberek ledobva lettek volna a szakadékba !!Sokan mások is odavalóak ám !!
Nyolcvanéves párt tettek az utcára Debrecenben – kórházba kerültek
Uzsorás kamatokból élnek a bankok !! Ha beteszed a megtakarított pénzed ,jó ha annyit visszakapsz mint amennyit beraktál !!!Hát nem ez a rablás ???
Nyolcvanéves párt tettek az utcára Debrecenben – kórházba kerültek
A bankok a legnagyobb rablók az emberek életében !!!Ezt a kormány pedig hagyja !! Többször annyit kell törleszteni mint amennyit felvettek az emberek !!Pedig valójában nem is volt jelen a frank,csak abban számolták az árfolyamot !!! Nem adtak senkinek frankot a hitelhez !! Csalás az egész !!! Rablás a bankok részéről !!! A kormány pedig hagyja !!
Pár ezer forintos emelésre számíthatnak a nyugdíjasok jövőre
Ez egy szemenszedett hazugság !!!A nyugdíjasok megfizették előre a nyugdíj mértékét!!Rengeteget fizettünk be 45 év alatt !!Köszönő viszonyban sincs a nyugdíj nagysága a befizetett pénzekkel.!! Én befizettem egy év alatt még a nyugdíjazásom után is 3 milliót,és cserébe kaptam egy ezer forintos nyugdíjemelést !!! Nevetséges !!!Rablás !!!Az emberek meglopása !!!
Dagad a botrány: elvehetik Alekosz kutyáját
Ezt a rohadék Görög csődőrt kellene beoltani !! Életbenmaradás ellen !!
Felderítő autókkal figyelik a közlekedési szabálytalanságokat
Az lenne inkább fontos,hogy megjelenjen olyan kiadás könyv formában ami a mai szabályokat részletesen leírja,az elmúlt évek változásait! Régen voltak olyan tanfolyamok akár munkahelyeken is amik a változtatásokat ismertették meg . A tanfolyamról igazolást adtak ki és csak úgy volt érvényes a vezetői ig. Most legalább egy kis könyvecskét adnának ki amiben a jelenleg érvényes szabályokat megismerhetnék a gk. vezetők! Sok szakmabeli sem ismeri a most már megváltozott előírásokat.Épp a mostanában kiadott rendőrségi felhívásra gondolok. A gyalogos forgalommal kapcsolatosan,a gyalogosok elsőbbségére vonatkozóan.Ezt is régebben másként ismertük sokan,de főként a gyalogosok.Aztán a jobbra tartási kötelezettséget sem ismerik sokan a kedves vezetők közt,vagy az előzési szabályokat ,a sávváltoztatást.Az irányjelzővel nagyon sokan spórolnak,elébed vágnak szinte féktávolságon belül stb...sok-sok ilyenek.
Tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetését – az ítélet jogerős
Mondottam már korábban is! A régi bírákat nem kellett volna a helyükön hagyni !! Kádárnak is volt annyija,hogy mindenkit lecserélt,és hozzá hűséges embereket tett mindenhova. De forradalom nélkül nem is lehet igazi politikai váltást végrehajtani! ,,Tetszettek volna forradalmat csinálni"Mondotta Antall József ! Csak Ő annyira akart minisztere elnök lenni ,hogy mindent megígért a régi hatalomnak,csak adják át a hatalmat részére!Megígérte azt is ,hogy nem lesz elszámoltatás senkinek. Hát nem is lett ! Sőt ! Titkosítottak sok olyan ügyet amiben több pártis benne volt! Olajügyek ... sok -sok hasonlóak! Minden akkoriban szereplő nagy pártok benne voltak.. Sándor papa kiderítette az ügyet,és halálosan megfenyegették! Csak túljárt sok maffiavezér eszén ,és nem merték bántani tovább! Titkosítottak mindent ! Ha lenne egy igazi váltás ,és nyilvánosságra kerülhetne sok minden! Talán nagyon sok ember elcsodálkozna !! Hogy mik voltak,és vannak a nagy politikusok mögött !!
Kihátrálhat a Fidesz-KDNP a lex Heineken mögül
Kérdem azoktól akik tájékozottabbak ? Akkor most mi a Heinekken ,és a Csiki sör viszonya ? Melyiket lehet Forgalmazni Magyarországon ? A Csiki sörrel különösképpen szeretném tudni mi a helyzet.Kérnék szépen az üggyel kapcsolatos vájasz olyanoktól akik ismerik a törvényes helyzetet.
Tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetését – az ítélet jogerős
Nem enyhíteni !!! Súlyosbítani kellet volna,de nálunk ez fordítva van!! A bírák az igazi bűnpártolók ,sok esetben !
Három évet kaphat a beteg férfi, mert sógora TAJ-kártyájával ment vizsgálatra
Hát persze ! Ezt a szerencsétlent agyon kell büntetni ,meg a hasonlókat is ! A milliárdokat ellopó gazembert pedig kimenteni !! Ez ám az igazi bűnpártolás a bíróságok részéről !!Persze ez van ,ha megmaradtak a régi kommunista bírák !
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
Valószínű ilyen szép beszéddel édesapáddal is szoktál beszélni ,mert ilyen művelt vagy !Édesanyáddal is így társalogsz ?Velem ne csináld mert megtudlak találni ám nem is gondolod milyen könnyen .!@Horizont: @Horizont: