gazdag dezső

Berki: nem csak intelligens, művelt is vagyok
Szerintem egyik sem ! Sem okos,sem művelt,sem szép,de nagyon is beképzelt ,de ez most a divat !!A NAV meg megvédi az ilyeneket ,pedig őt is szívesen látnám inkább az adósok börtönében / ha lenne ilyen / Sajnos ,hogy ilyen személyek villognak állandóan mindenütt . Ezek nem javítják az ország megítélését,de a becsületességet sem !!
Lelécelt Körmendről a 16 éves lánnyal hírbe hozott KDNP-s
Hát tisztelet a kivételeknek ,de ezek T ! házbeli emberek -hez tartoznak ?? Ilyenek KDNP-sek?? Tisztelet azoknak akik elhatárolódnak tőle ,de úgy szívből igazán legyen ám !! Politikai ugródeszka ez a párt is ?? Miért nem határolódik már el a többi párttársa ?
Bocsánatot akart kérni, de mélyebbre ásta magát a Sándor Mária halálát kívánó fideszes
Talán ássa is el magát mélyen a földbe !! De nagyon mélyen,hogy a bűze fel ne tudjon jönni a földből sem !!! Az lenne a legjobb,ha az ilyen emberek távoznának a kormányból -tól messzire !!!Ilyen ember talán nem is ember a 21..században .
Rétvári szerint elismerik a szociális terület dolgozóit a béremeléssel
Ilyen ,szinte gyerek / pontosabban fiatal élet tapasztalatlan / emberek a kormányban,és úgy tudnak beszélni,hazudni,hogy az már nevetséges szinte !!! Mennyi sok jól képzett okos ember is van az országban szerencsére,de azok biztosan nem kormánytagok barátai,vagy nem rokona a miniszerelnökünknek ,mint az a Vitézi D .meg még sok ily dilettáns !
Rétvári szerint elismerik a szociális terület dolgozóit a béremeléssel
Nagyon szép,és jó dolgok ezek a béremelések,de miért maradtak el sokan ettől ?? És a nyugdíjasok akik egy életen keresztül fizették a járulékokat ,és most szégyenszemre nem 25 % -ot csak 1,6 % -ot kaptak,miközben többször is lenyúlta a kormány a nyugdíjalapot !! Persze így is nagyon elmaradunk a környező országokhoz képest !! Csupán a miniszterek,államtitkárok akik létszáma gombamódon szaporodott is,azok fizetése UNIO-s,és emelkedett !! Van kerékpárügyi biztos,meg ilyen semmittevő ,és semmitérő nagy fizetésű vezetők Talán egy 30 milliós országban is sokan lennének !!! De miket is ígértek a választás előtt !! ??? Ugye azt már elfelejtették nagyon!! Az a fontos ,hogy kormányra kerültek ,és lophatják a közpénzt,és utána már semmibe veszik a népet !!!
"Kár, hogy túlélte" – ezt írta egy fideszes exképviselő Sándor Máriáról
Ennyire undorító ,gerinctelen szarházi ,ember hogyan élhet emberek közt ?? Talán még az állatok is különbek tőle.
Hajdú félrelépései miatt vált el Sarka Kata
Hát ilyen világban élünk ? A kurvák,a tolvajok,a bűnözők ,és az alvilág virágzik. A tisztességes ember pedig a szorgalmas munka mellett is nyomorog!!! Mit mondanak majd a gyermekeiknek,ha kérdeznek ? Hogy is van ?? Ki kivel ? Ki volt először is ? Ocsmány gyalázatos ,szánalmas emberek .!!!Szégyellni fogják majd az iskolában a gyerekek ,hogy ők annak Hajdú Péternek,Sarka Katának a gyermekei !! Lesz mit szégyellniük.!!!
Várkonyi Andrea merész dekoltázst villantott a Story-gálán – videó
Nagyon nagy szomorúság ,hogy ide jutott a média ! Ennyire szegényes ! Kur... vákat tud felsorakoztatni akik nem ismernek határokat ! Lassan már meztelenül kelletik magukat ! Hova süllyedünk ??? Semmi erkölcsi tartás ??Romlott erkölcsi tartás,és a piros lámpás reklámokra való emlékeztetés !!!Szomorúbb még az ,hogy ezek akár diplomások is lehetnek !! Hát ilyenek -et képeznek már az egyetemeken ? ?Ha így halad a világ ,akkor mi lesz 20 év mulva ??? De hol is van a média felügyelet ?? Ingyenélő alvilág az is ???
Meghalt Szita Bence gyilkos mostohája
Ez a nő megérdemelt a halált ! Sokkal súlyosabb kínszenvedést kellett volna kapnia !
Kim Dzsong Un sántikál, betegségekre gyanakszanak
A sz...rt érdekli Kim amikor itt meg Orbán Dzsom nyomorgatja a népet,de a kiváltságos baráti köreiből pedig multi milliárdosokat csinál.Ők lophatnak csalhatnak...de jön még kutyára dér !!!AZ ÚJABB MODERNEBB VÁLTOZATÚ KULÁK ÉVEK VISSZAJÖHETNEK MÉG !!TELJES VAGYONELKOBZÁS,MEG KIS MUNKATÁBOR,ESETLEG KIVÉGZÉS IS !!!AZ KELL ???MEGKAPHATJÁK AZ AZT MEGÉRDEMLŐK.!!!REMÉLEM ELJÖN AZ IS !!!
Ebből a kölesgolyóból senki ne egyen!
Sajnos nagyon sok más hasonló termék található a boltokban!!! Hol van ,és miért a sok ellenőrzés ?Azok az élelmiszerek amik károsak az egészségre miért vannak még a boltokban ? Nemrégiben lehetett olvasni hogy a nutella rákkeltő! Ere hatalmas reklámját láttam a TV-ben többször is megjelenni! Nem lehetne az ilyeneket letiltani ?De sok van még hasonló árú! Azok amelyek a bizonyos E tartalmú /szervezetre káros / anyagokat tartalmaznak!! Miért is van a kenyérben vagy 15-18 adalék ?? Amelyek talán még károsak is ??A mama sütötte kenyér elállt egy hétig is,és a mostani 2 napig ?Volna mit tenni az élelmiszer vizsgálóknak,de hát ...mit csinálnak ??...?? A gyártók mérgezik a fogyasztót szép lassan,de ez milyen jó ahhoz hogy kevés nyugdíjas legyen !!Egyébként pedig ha megemelték a minimálbért negyedével,akkor a nyugdíjakat 1.6 %-al ,ez tisztességes??Szemétség egy életen át fizetett járulék fizetését elkölteni kisvasútra Felcsútra ,meg stadionokra,államadósság megfizetésekre...van még sok más ...
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Sajnálom ,de Gyurcsány sem való másra csak az akasztófára,és nem értem ,hogy mit keres még mindig a politikában.Felhalmoztam több milliárdos adósságot !!Alig van mögötte szavazótábor,hát akkor kinek,és miért játszik még mindig .Normális ???
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Gratulálok az elbaltázott beruházáshoz ! Amikor nincsen elég pénz az egészségügyre,a nyugdíjak megemelésére ,de pénzek vannak stadionokra ,Felcsútra ,... Ennek az ilyen kormánynak pusztulnia kell,és a börtönbe velük teljes vagyonelkobzással,de még az is kevés lenne.Talán ha lenne akkor a kivégzés az ilyen tolvaj kormányra a tagjaival együtt!!