gazdag dezső

Tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetését – az ítélet jogerős
Mondottam már korábban is! A régi bírákat nem kellett volna a helyükön hagyni !! Kádárnak is volt annyija,hogy mindenkit lecserélt,és hozzá hűséges embereket tett mindenhova. De forradalom nélkül nem is lehet igazi politikai váltást végrehajtani! ,,Tetszettek volna forradalmat csinálni"Mondotta Antall József ! Csak Ő annyira akart minisztere elnök lenni ,hogy mindent megígért a régi hatalomnak,csak adják át a hatalmat részére!Megígérte azt is ,hogy nem lesz elszámoltatás senkinek. Hát nem is lett ! Sőt ! Titkosítottak sok olyan ügyet amiben több pártis benne volt! Olajügyek ... sok -sok hasonlóak! Minden akkoriban szereplő nagy pártok benne voltak.. Sándor papa kiderítette az ügyet,és halálosan megfenyegették! Csak túljárt sok maffiavezér eszén ,és nem merték bántani tovább! Titkosítottak mindent ! Ha lenne egy igazi váltás ,és nyilvánosságra kerülhetne sok minden! Talán nagyon sok ember elcsodálkozna !! Hogy mik voltak,és vannak a nagy politikusok mögött !!
Kihátrálhat a Fidesz-KDNP a lex Heineken mögül
Kérdem azoktól akik tájékozottabbak ? Akkor most mi a Heinekken ,és a Csiki sör viszonya ? Melyiket lehet Forgalmazni Magyarországon ? A Csiki sörrel különösképpen szeretném tudni mi a helyzet.Kérnék szépen az üggyel kapcsolatos vájasz olyanoktól akik ismerik a törvényes helyzetet.
Tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetését – az ítélet jogerős
Nem enyhíteni !!! Súlyosbítani kellet volna,de nálunk ez fordítva van!! A bírák az igazi bűnpártolók ,sok esetben !
Három évet kaphat a beteg férfi, mert sógora TAJ-kártyájával ment vizsgálatra
Hát persze ! Ezt a szerencsétlent agyon kell büntetni ,meg a hasonlókat is ! A milliárdokat ellopó gazembert pedig kimenteni !! Ez ám az igazi bűnpártolás a bíróságok részéről !!Persze ez van ,ha megmaradtak a régi kommunista bírák !
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
Valószínű ilyen szép beszéddel édesapáddal is szoktál beszélni ,mert ilyen művelt vagy !Édesanyáddal is így társalogsz ?Velem ne csináld mert megtudlak találni ám nem is gondolod milyen könnyen .!@Horizont: @Horizont:
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
NEM MINDEGY HOGY ÁLNÉV,VAGY NICK NÉV , DE ÉN MAGYAR VAGYOK!@Horizont:
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
@Horizont: HÁT MÉGSEM VAGY ANNYIRA JÓ,MERT A KÉT GYERMEKEM ÖSSZESEN 9 DIPLOMÁVAL BÍR ,!! DE ÉN SEM VAGYOK ANNYIRA ELVESZETT ,MERT LEHET HOGY JÁRHATTÁL VOLNA HOZZÁM IS ISKOLÁBA MERT MÁR ÉN HA 90 NEM IS VAGYOK DE NAGYON RÉGÓTA NYUGDÍJAS .BIZTOSAN IDŐSEBB VAGYOK,BÁR SZERETNÉK JÓVAL FIATALABB LENNI!DE VALÓBAN ÚGY LEHET A DOLOG MINT AZ ELŐTTEM SZOLÓ ÚR ÍRTA ! eLGURÚLT A GYÓGYSZERED,DE A MŰFOGSOROD IS !! ÉN EGYÉBKÉNT SZAKTANÁCSADÓ VOLTAM MÉG DOLGOZTAM . CSAK ÚGY MELLESLEG.TALÁN MÉGIS TE VAGY A BUNKÓ !!HORIZONT MAMI !ÚGYHOGY MÉGIS TE KULLOGSZ HÁTÚL !!
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
@Horizont: Először is honnan tudhatnám,hogy Te nő vagy a Horizont név alatt !! Könnyű így itt írogatni ám álnéven. Mint láthatod én a valós nevemmel szólok,írok.Másodszor talán ismerd meg egy kicsit olvass bele az Ők szentkönyvébe ,hogy mit tartanak a keresztényekről,és a nőkről! Talán már akkor lehet,hogy nem is pártolod annyira Őket! Ők nyilvánosan hirdetnek háborút a szent igéjük szerint a keresztényekkel szemben ,és világhatalmat akarnak. Nem pedig az üldöztetéstől menekülnek! Harmadszor pedig a koszlott dumát meghagyom neked,mert valószínű,hogy a lányom lehetnél! Őt nem minősíteném hozzád mert Ő több diplomával is rendelkezik,és nem írna le ilyet senkinek sem !Nem annyira bunkó! Az az írás ugye téged minősít !
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
@Horizont: HIVATALOSAN KÖZÖLTÉK,HOGY SOK ,NAGY A BŰNLAJSTROMUK!De akik így akarnak visszaélni a vendégjoggal,? Erőszakosan jönnek be az országba.?Erőszakkal szöknek ki a laktanyából ?Továbbá halasi vagyok ,és ismerem a dolgokat közelről!Ha neked tetszenek ezek az emberek talán hazavihetnéd őket ,és vendégként tartsd el őket ,mert dolgozni valószínű,hogy nem szeretnének! Továbbá ,én is haragszom,és elítélem az amúgy is nálunk levő sok bűnözőt minden szinten !! Azokat is irtani kellene!Külőmben pedig ha hozzád törnének be ,és pénzt ,vagy az asszonyodat követelnék?Mit szólnál ??? Amerikában az ilyeneket rövid úton szökés miatt szökésében lelövik.!Aki normális körülmények közt tisztességes úton jön ide,hát az megérdemli a segítséget,de ha Merkelék majd visszafordítják ide hozzánk ,akkor mit szólsz ?Van elég ingyenélő itt nálunk ,azokat sem könnyű eltartani !Talán azokat kellene inkább segíteni akik havi 28 ezerből kell ,hogy megéljenek ,és nem az idegen betolakodókat!
Hosszú Katinka 60 millióért a vizes vb reklámarca
Csak az aranycsapat egy töredékét kapta annak amit most Katinka !! Hát ez akkor is nagy lopás ! Megérdemli a megbecsülést,de egy arcképért amit reklámoznak nagyon horror.Mert azért sokat dolgozik más.Ő megkapja minden győzelemért is azt amit kell.
Tállai András napi 12-14 órát dolgozik
De mennyiért is dolgozik ?? Ha ma egy nagy doktorival rendelkező kinevezett egyetemi tanár fizetéséhez hasonlítjuk az Ön fizetését ?? Ugye nem cserélne fizetést ?Hát ezért van nagyon-nagyon túlfizetve !! Nehéz követni,hogy mikor kit nem szabad ellenőrizni? Sok munkát odafigyelést igényel !Hát még a többi ? Mészáros L. barátunk ,meg a társai ?
Tállai András napi 12-14 órát dolgozik
Na hát azt nem szabadna ám !! Ugye már az régi mondás,de még mindig igaz ! Egy seggel két lovat nem lehet megülni !!Na de ha egy munkahely ügyeit eltudja 2-3 órában is végezni ,akkor nagyon is túl van fizetve egy helyen is,pedig több helyen is felveszi a pénzt ugye ??
A lakosság 56 százaléka szerint Orbánék alatt romlott le az egészségügy
Azok akik most kormányon vannak,csak lopják a közpénzt,azokét akik 45-50,56 után újraépítették az országot! Akik lehetővé tették,hogy a mostaniak ingyen ,vagy kevés pénzzel tanulhassanak. Megköszönik azzal,hogy elveszik a normális egészségügyi ellátást,a rendes megélhetésű nyugdíjat!! Szórják a pénzt,és lopják különböző csatornákon.
Hosszú Katinka 60 millióért a vizes vb reklámarca
@lampa laz: @gazdag dezső: Az előző írásomat küldöm neked is !@Horizont: @Horizont:
Hosszú Katinka 60 millióért a vizes vb reklámarca
A mészáros is tolvaj,de rajta kívül még sokan! Ha ismernéd úgy általában a véleményemetakkor nem írnál ilyeneket!@Horizont:
Lázár: "Kádár János egy köztörvényes gyilkos volt"
Igenis ! Követeljük,hogy nyilvánosságra kerüljön az ügynöklista. Mivel az 56-os év gaztettei háborús bűntényeknek minősülnek,így most is büntethetők az ügynökök is a felbújtok,és a végrehajtók is !!!,Így ugye most is nagyon igyekeznek néhányan eltusolni a dolgot olyan köpenyégforgatók akik most is kormányban ,vagy kormányközelben vannak ! Fidesz.KNDP.MSZP .lMP ...MIÉRT IS NEM ADJÁK KI A LISTÁT ?? MEGLESZ ÁM AZ MAJD EGYSZER CSAK !
Soha nem látott felvételt állítanak ki Kossuth Lajosról
Igen ! Ellopta Kossuth az ország pénzét ! A honvédeket magukra hagyva,megfagyva,éhségtől leverten !! Ők pedig/kísérőivel / vidáman éltek halálukig száműzetésben .Ezt az embert méltatjuk ?? Nem is érdemli meg egyáltalán ,hogy a hőseink közt legyen !!Ezért fogok szervezkedni,hogy kivegyék onnan a tolvajt a hőseink közül! Az igazi büszkeségek mint Széchenyi -vel nem lehet egy héten belül sem említeni !
A lakosság 56 százaléka szerint Orbánék alatt romlott le az egészségügy
Magyarország erősödik !! Épülnek a stadionok,Mészáros is gazdagodik,meg még sok kormánybarát is .Az egészségügy nem érdekli őket Megkezdődött már Orbán előtt is de aztán zuhanóba repült az egészségügy .! Mára már tragédia sorban van!!
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
Én azt gondolom az ilyen embereket felszólítás után lelövik Amerikában,és még sok más országban is !! Ezek ugye egyébként is bűnözők voltak mielőtt idejöttek volna. ! Nahát ezeket kell ide beengedni,pártolni,vendég,és menekült státuszt adni nekik.Van itt elég bűnöző amúgy is . Irtani kellene őket !!
Terrorista akciónak nyilvánították a párizsi támadást
Csak hívják Európába a emigránsokat !! Merkel asszony Önt kellene ,hogy kivégezzék ,vagy megerőszakolják ahhoz ,hogy végre észhez térjen ?No meg az összes emigránspártiakat!!Megérdemlik azok az országok akik leszólták az országot a kemény fellépésért,és kerítés építésért mindazt amit kapnak ,meg még nincsen vége!! A Iszlám Európa leigázására tör!! Valójában ide akarja sok Európán kívüli ország küldeni az iszlamistákat ,és így szabadulni meg tőlük.! Soros Úr ! Valójában ahogy nézem a képét ,már nem sokáig teszi mert talán még az Isten is megbünteti !Már nagyon nehezen nyilatkozik,alig bír mozogni !Vége lesz hamarosan a bűnei halálba viszik.
Így driftelt egy Nissan a szombathelyi körforgalomban – videó
Igen ! Mindaddig amíg a rendőrség nem tesz semmit,addig lesznek ilyen barmok akik autórongálók ! Valóban igaz az,hogy nem ő dolgozott meg az autóért!!Különben megbecsülné,és vigyázna rá! Ez egy újgazdag papa,mama fiacskája,vagy drogdíler !
Hosszú Katinka 60 millióért a vizes vb reklámarca
Nem lehetne egy igazi arc például egy igazi tanyasi gyerek aki a vidéki kis pocsolyában is megtanul úszni,és bajnok lesz majd? Ez az igazi néplopás !Pénzeket adni a semmiért,mert én nagyra becsülőm az úszó tehetségét ,munkáját,de ami sok az sok,és lopás!!Akik ezt az összeget odaítélik ,azokat népbíróság elé kellene állítani!!Lecsukni kőbányába míg nem keresi meg a kiadott pénzt!! Ez az igazi Magyar ?
2 millió felett kapnak a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Még a kevésbé iskolázott politikusok is tudták,hogy nem lehet meghagyni ,nem szabad,a régi Horthysta vezéreket.! Bírók ,rendőrök ...stb . Inkább berakták TSZ elnöknek a buta cselédet,és az is jobb volt,mert megbízhatott bennük a párt. It megmaradtak sokan akik loptak+ meg loptak kegyetlenül loptak,és multi milliomosok lettek mára 20 év alatt a 100 leggazdagabb emberek közé kerültek. A MSZP főpénztárnoka !! Ugyan miből lett ilyen gazdag ,vagy Gyurcsány?? Hát szépen elmentettek gyárakat ,nagyon sok állami vagyonokat aprópénzért !!Nekik nem probléma ha a nyugdíjrendszer összeomlik !!Nos ezeknek az embereknek kellene egy igazi nagy államosítás,és elvinni őket a Gulágra ,hogy megtudják ,hogy milyen is volt az !!!
2 millió felett kapnak a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Biztos vagyok benne,hogy olyan emberek kapják azt a magas nyugdíjat akik valójában a régi kommunizmus kiszolgálói voltak ,és igazából talán az is lehet ,hogy az akasztófára kellet volna kerülniük.!!Mert valami magas állami vezetői posztban dolgoztak .Talán még az ÁVÓ-ban is ténykedtek .Szóval nagyon igaz az hogy igazi nagy politikai váltást nem lehet forradalom nélkül végrehajtani.Nem lehet meghagyni a régi levitézlett népáruló politikusokat !!Országunkban letűntek a tisztességes becsületes politikusok.Nincsen mára mára olyan aki utánozná Széchenyit !vagy a hozzá hasonlókat . Csak Mészáros Lőrinc van akinek napi 10 millával gyarapodik a vagyona,és nem sajnálja azokat sem akik havi 28 ezerből élnek,de gyógyszerre kellene havi ugyanennyi !!Ez az ország hamarosan odajut,hogy újra felszabadító harcra lesz szükség az elnyomókkal szemben.
Hajdú Péter 88 éves édesapja: „A halálom előtt még kibékülnék a fiammal”
Ez a Péter gyerek meg sem érdemli ,hogy az idős apjával valaha is találkozzon! Őt jobban érdeklik a média amiden szerepelni akar mindenképpen !Szégyellje magát Péter,hogy így törődik apjával.Remélem a sors majd visszaadja neki az ő gyermekeitől!
Fotókkal igazolta az Orvosok Határok Nélkül, hogy bántják a menekülteket
Érje már meg mindenki azzal,hogy ide kérezkedni lehet szabályok betartásával,és aki valóban menekült azt be engedik.Aki erőszakosan hatol be az országba ,tiltott helyen a kerítést vagy más biztonsági berendezést az megérdemli ellenállása esetén a verést,vagy más bántalmazást!!! Ha kedves bevándorlást szerető,védő emberek lennének ott a határon,és őket dobálnák meg kövekkel ,és testi fenyegetés érné őket,akkor ugye ők sem hagynák csendben a dolgot!! Vagy dobjuk vissza kenyérrel a terroristákat??? Hát az ilyen emberek megérdemelnék hogy együtt éljenek velük! Igaza van annak aki azt írja,hogy Amerikában,de szerintem sok más országba az ilyen betolakodókat lelőhetik!!! Próbálja meg az a kedves bevándorlópárti ,betörni idegen országba legalább egyszer,és akkor megtudhatja,hogy mit kap ott érte!
Hajdú Péter: "Nem igaz, hogy Eszterrel gyereket szeretnénk"
Kit érdekel ez a baromarcú pár ??? Sokkal nagyobb,és súlyosabb problémák vannak ebben az országban mint ezek a Celebek !!! Szégyen a sajtóra is ,hogy ilyen szarságokkal foglalkoznak!! Nincsen más okosabb téma ? Szégyen gyalázat !!!
Titokzatos közönségtalálkozó miatt mentek a köztévé vezetői Szingapúrba
Így rabolják a közpénzt !! Csak az a baj,hogy nagyon sok ilyenek vannak !! Meddig bírja ezeket a nép ???Mikor lesz akasztófa nekik ??
Ápolók veszik át a háziorvosok helyét Magyarországon, új szabályok jönnek
Minek is ide orvos ?? A meghalt betegnek nem kell majd nyugdíj ! Mészáros Lőrincnek adják oda a háziorvosok bérét ,meg még stadionok is kellenének!! No meg sok-sok börtön,és oda becsukni a népnyúzó csaló politikusokat,de dolgozzanak kőbányákban csákánnyal nem ám gépekkel .Úgy ahogy a "nyomorultak ,,című filmben !!