gazdag dezső

Kim Dzsong Un sántikál, betegségekre gyanakszanak
A sz...rt érdekli Kim amikor itt meg Orbán Dzsom nyomorgatja a népet,de a kiváltságos baráti köreiből pedig multi milliárdosokat csinál.Ők lophatnak csalhatnak...de jön még kutyára dér !!!AZ ÚJABB MODERNEBB VÁLTOZATÚ KULÁK ÉVEK VISSZAJÖHETNEK MÉG !!TELJES VAGYONELKOBZÁS,MEG KIS MUNKATÁBOR,ESETLEG KIVÉGZÉS IS !!!AZ KELL ???MEGKAPHATJÁK AZ AZT MEGÉRDEMLŐK.!!!REMÉLEM ELJÖN AZ IS !!!
Ebből a kölesgolyóból senki ne egyen!
Sajnos nagyon sok más hasonló termék található a boltokban!!! Hol van ,és miért a sok ellenőrzés ?Azok az élelmiszerek amik károsak az egészségre miért vannak még a boltokban ? Nemrégiben lehetett olvasni hogy a nutella rákkeltő! Ere hatalmas reklámját láttam a TV-ben többször is megjelenni! Nem lehetne az ilyeneket letiltani ?De sok van még hasonló árú! Azok amelyek a bizonyos E tartalmú /szervezetre káros / anyagokat tartalmaznak!! Miért is van a kenyérben vagy 15-18 adalék ?? Amelyek talán még károsak is ??A mama sütötte kenyér elállt egy hétig is,és a mostani 2 napig ?Volna mit tenni az élelmiszer vizsgálóknak,de hát ...mit csinálnak ??...?? A gyártók mérgezik a fogyasztót szép lassan,de ez milyen jó ahhoz hogy kevés nyugdíjas legyen !!Egyébként pedig ha megemelték a minimálbért negyedével,akkor a nyugdíjakat 1.6 %-al ,ez tisztességes??Szemétség egy életen át fizetett járulék fizetését elkölteni kisvasútra Felcsútra ,meg stadionokra,államadósság megfizetésekre...van még sok más ...
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Sajnálom ,de Gyurcsány sem való másra csak az akasztófára,és nem értem ,hogy mit keres még mindig a politikában.Felhalmoztam több milliárdos adósságot !!Alig van mögötte szavazótábor,hát akkor kinek,és miért játszik még mindig .Normális ???
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Gratulálok az elbaltázott beruházáshoz ! Amikor nincsen elég pénz az egészségügyre,a nyugdíjak megemelésére ,de pénzek vannak stadionokra ,Felcsútra ,... Ennek az ilyen kormánynak pusztulnia kell,és a börtönbe velük teljes vagyonelkobzással,de még az is kevés lenne.Talán ha lenne akkor a kivégzés az ilyen tolvaj kormányra a tagjaival együtt!!
Saját menstruációs vérével festi képeit a magyar megasztáros
Ugye miért nem mondja ki már valaki neki ,hogy elmebeteg !!! Még azok is akik ezt híreknek nevezik,és közzéteszik..Hova jutottunk ???
Nem fog örülni, ha meglátja a számokat a benzinkúton
Bezzeg a roma Önkormányzatban lophatnak ami csak belefér !!!Most még egy kis ráadást is kapnak !!!
Nem fog örülni, ha meglátja a számokat a benzinkúton
Volt a Taxisblokád,de már nincsen ,és nem is lesz mert olyan magasra emelte a kormány felülről a viteldíjakat hogy ezért cserébe a taxisok soha nem fognak sztrájkolni .Talán a mostaninak a fele lenne csak reális:Így végleg nem kell félniük az taxisoktól üzemanyag árak miatt !
"Aggasztó a helyzet" – Vitézy Dávid a sorozatos metróbalesetekről
Dávidnak akkor kellet volna okosnak lenni amikor módja volt rá !! De nem értett hozzá ,csak okoskodott,és Ő is dobozba szedte ki a pénzeket a barátaival együtt! Most okos lett egyszerre?
Hamarosan teljesen más szemmel nézünk majd az autónkra
Csakhogy nálunk a kereseti viszonyokhoz nagyon sok tehert tesznek az autósokra. Drága üzemanyag, amit mindenki tudhat,a magasodó biztosítási díjak adóval megemelve,súlyadó,időszaki vizsgák...stb.!!!
Hosszú Katinkát kizárták
Várható volt,hogy előbb ,utóbb valami okot találnak majd az ellenségei ! Ez ugye nagyon nem sportszerű dolog,de hát már ilyenekkel együtt kell élnünk. Mindenütt mindenhol ilyenek vannak !
Juhász fütyülős balhéja a magyarok 67 százalékának ellenszenves volt
Az ilyen Pál Úr féle országelenes emberek jobb ha letagadják a Magyarságukat,és ne is jöjjenek ide soha!
Juhász fütyülős balhéja a magyarok 67 százalékának ellenszenves volt
Sok baj van a mostani kormánnyal,de a fütty az nem megoldás,és nem akkor amikor az ország egykori hőseire emlékezik a nép!! Kifütyülni lehet,de nem a nemzeti himnuszt,és nem akkor.Aki nem éppen az Orbán híve annak sem szabadna pont akkor fütyörésznie!!Az egykori szabadságharcosok nagy része is nem randalírozni ment oda akkor,és nem kellene elítélnie Kedves Pál Úr ! Aki ha jól látom ,most éppen külföldről osztja az észt,és ledeglarálja az 56-os eseményeket! De mit is várhatnék egy volt Ávós katonától aki a hazaárulókkal tartott !!!Akinek talán több a bűne,és legjobb lenne ha szép csendben lenne!!
A KDNP ismét nekimegy a vasárnapi munkavégzésnek, de a szombattal is van bajuk
Nagyon nagy szomorúság ,hogy ilyen,és ehhez hasonló semmit érő emberek vannak kormányban!!! Hogy képviselik ezek az embereket? Kiket kérdeznek meg ??? Senkit,csak a saját elképzeléseiket erőltetik rá az országra!!! Nem kellene az ilyen embereknek vezetőnek lenni soha sehol !!!
Kizárhatják Havas Szófiát az MSZP-ből, mert 1956-ot gyalázta
Az kevés,hogy kizárják a pártból! Ha én hasonló dolgot tennék,például azt mondanám ,hogy a zsidóüldözés csak megérdemelt cselekvés volt /nem állítom,csak példálózom/ akkor több évre is el ítélhetnének!! Pedig ez ugyanolyan !!!Nincsen egyenlőség ???,
Gyurcsány: Bukott népszavazás után gazemberség alkotmányt módosítani
Hogy lehet az ,hogy egy ilyen Gyurcsány ,akinek alig van támogatója,és ekkora pofával nyilatkozhat még mindig? Nincsen olyan ember aki lelőné ?? Nála sokkal rendesebb embereket is kinyírtak már !!
Gyurcsány: Bukott népszavazás után gazemberség alkotmányt módosítani
Miért nem takarodik már el ez a Gyurcsány a politikából ??Nem veszi észre,hogy milyen kevés támogatója van ?? Köszönet azoknak a tisztességes becsületes embereknek akik messziről is ideutaztak ,hogy leadják a nem szavazatukat!!Sajnos ,hogy nem vette észre sok-sok ember,hogy ez a szavazás nem Orbánról szólt!! Sok-sok szeretetre ,méltó ember van szerencsére még akik nem hazaárulók ! Az egész világon megmozdultak emberek akik szeretik még mindig a Magyar hazát,és féltik .Köszönet nekik!!!
Vona Gábor: Le kell mondania Orbánnak, ha érvénytelen lesz a népszavazás
A baj az hogy nincsen igazi politikus aki a kormány élére való ,és tisztességesen tudna egy ország élére állni! Ezek mind a koncra éhesek ! Vagyonszerzésre megy mind! Ha elérték,hogy bekerülnek ,akkor már lesza...ják a köznépet!! El szórakoznak az emberek pénzén,repülőzgetnek milliárdokért a családjukkal ,barátnőjükkel !! Lopnak éjjel ,nappal!!
Vona Gábor: Le kell mondania Orbánnak, ha érvénytelen lesz a népszavazás
Hát ez a Vona se normális !! Pedig az igazi tisztességes ember nemmel szavazott ám!!Aki nem akarja ránk hozni a MUSZLINOKAT!!
A kutyát nem érdekelte a Fidesz kvótaellenes tüntetése
@Kádár János: Ha ilyenek lennének az utódpárt emberei,akkor kezet csókolhatna nekik mindenki !! Ők legalább hagyták megélni az embereket !! Az utolsó időszakokra gondolok.Mert az már élhetőbb volt,és azt visszasírhatja mindenkiCsak sajnos nem ilyenek mert megváltozott a világ azóta !! De egyben hasonlítanak egymásra ,hogy A SAJÁT NÉPÉT IS ELADJA /ELADTA/ AZ ELLENSÉGNEK! HAZAÁRULÓK MIND!! Ránk hozták azsarnokságot ,a gulágot,!! Az Oroszokat!! És most ???
Gyurcsány: Bukott népszavazás után gazemberség alkotmányt módosítani
Ez a szavazás nem Orbánról szólt,hanem az ország népének a megvédéséről! Ki az a barom aki azt akarja,hogy elárasszák a muzulmánok Európát ? Hazaárulók akik egy hangon pendülnek a bukott baromarcú Gyurcsánnyal !!!Ők akik az országot is eladnák,akik belelövettek a tömegbe!!Ezek beszélnek nagy szájjal ? Hazaárulók !! Nem Orbánt védem ezzel csak az országunkat és a családokat !!! Nem szeretném az erőszakos betolakodókat beengedni !! Van itt már úgyis sok ingyenélő,naplopó!!