gazdag dezső

Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Mindenki fizeti az ebtartók futtatóját,tűri,hogy úton útfélen ebes emberek akadnak útjába ,és neki kell félreállni!RENGETEG KUTYAGUMI VAN AZ UTCÁKBAN,MÉG A BELVÁROSBAN IS !!Naponta sok száz tonnát szednek össze a köztisztaság emberei,és még mennyi szétmarad? Gyalázatos országunkban az ebtartók viselkedése,és tisztelet a kivételeknek! Füré ,parkokba engedik az ebeket !!Szórják szét a fertőzést a gyerekekre felnőttekre!! Persze egészen más dolog a kertes családi házak ebei amelyeket nem sétáltatnak az utcákon ,nem viszik a köztéri parkokba.Annyi féle adók vannak ,hogy nehéz lenne felsorolni,de sokan gondolom tisztában vannak ezzel ! Miért is menetesek az ebtartók ?? Régen is vólt ebadó kötelező oltásokkal.Nem lehetne villamoson ,buszon stb ebekkel találkozni ! KIVÉTELEK PERSZE A VAKVEZETŐK,ÉS EGYÉB MENTŐKUTYÁK !!
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Igenis kell az ebadó bevezetése !!!Miért kell emelete társasházban ebet,ebeket tartani,és össze piszkítani a környéket ahol gyermekek,és emberek járnak!!
Külföldiek vertek meg egy ellenőrt a Bajcsyn
Talán a lényeg,nem is az ,hogy milyen nemzetiségűek voltak,hanem az ,hogy minden polgárnak aki utazni akar ,jegyet kell vennie !Ha nincsen jegye,v. bérlete rá is ugyanaz vonatkozik ,mint más Magyar polgárra! Függetlenül attól,hogy milyen állampolgár! Ha meg ellenszegül,és verekedni akar,akkor lecsukják máshol is !!
Pamela kiakadt: hülye ötlettel állt elő Berki a nászútjukra
Nem értem ezt a médiát!!! Ilyen barmokkal,és baromságokkal etetik az embereket !!! Szégyen gyalázat !! Ilyen senkiháziak,Győzike,meg a hozzá hasonló barmok !!!Ezek aztán nagyon fontos események az embereknek ám!!! Állatok,nem emberek ,csak embereknek néznek ki!!!
Szűcs Judith a szüzessége elvesztéséről vallott
Ugye ennyire bolond Szűcs J.,de az egész világ nagyon beteg ,mert ilyen hírekkel etetik az embereket!!!Ennek a baromnak nagyon magánügye,és szégylje magát,hogy ilyenekkel hozakodik elő!!Ki a fenét érdekli ???
A TEK-et küldte kollégájára a Szegedi Tudományegyetem rektora
Tetszettek volna forradalmat csinálni !! Ismerős ugye a mondás ? Hát kellet volna néhány embert a villanyoszlopra feltenni !!!Mivel ,ez így nem történt meg ,hát itt a nagy baj !!Az ilyen emberek azt akasztottak sorában kihaltak volna !!Taigetosz is volt valamikor régen ,és akkor azt találták a legmegfelelőbb dolognak ! Az ilyen emberek ledobva lettek volna a szakadékba !!Sokan mások is odavalóak ám !!
Nyolcvanéves párt tettek az utcára Debrecenben – kórházba kerültek
Uzsorás kamatokból élnek a bankok !! Ha beteszed a megtakarított pénzed ,jó ha annyit visszakapsz mint amennyit beraktál !!!Hát nem ez a rablás ???
Nyolcvanéves párt tettek az utcára Debrecenben – kórházba kerültek
A bankok a legnagyobb rablók az emberek életében !!!Ezt a kormány pedig hagyja !! Többször annyit kell törleszteni mint amennyit felvettek az emberek !!Pedig valójában nem is volt jelen a frank,csak abban számolták az árfolyamot !!! Nem adtak senkinek frankot a hitelhez !! Csalás az egész !!! Rablás a bankok részéről !!! A kormány pedig hagyja !!
Pár ezer forintos emelésre számíthatnak a nyugdíjasok jövőre
Ez egy szemenszedett hazugság !!!A nyugdíjasok megfizették előre a nyugdíj mértékét!!Rengeteget fizettünk be 45 év alatt !!Köszönő viszonyban sincs a nyugdíj nagysága a befizetett pénzekkel.!! Én befizettem egy év alatt még a nyugdíjazásom után is 3 milliót,és cserébe kaptam egy ezer forintos nyugdíjemelést !!! Nevetséges !!!Rablás !!!Az emberek meglopása !!!
Dagad a botrány: elvehetik Alekosz kutyáját
Ezt a rohadék Görög csődőrt kellene beoltani !! Életbenmaradás ellen !!
Felderítő autókkal figyelik a közlekedési szabálytalanságokat
Az lenne inkább fontos,hogy megjelenjen olyan kiadás könyv formában ami a mai szabályokat részletesen leírja,az elmúlt évek változásait! Régen voltak olyan tanfolyamok akár munkahelyeken is amik a változtatásokat ismertették meg . A tanfolyamról igazolást adtak ki és csak úgy volt érvényes a vezetői ig. Most legalább egy kis könyvecskét adnának ki amiben a jelenleg érvényes szabályokat megismerhetnék a gk. vezetők! Sok szakmabeli sem ismeri a most már megváltozott előírásokat.Épp a mostanában kiadott rendőrségi felhívásra gondolok. A gyalogos forgalommal kapcsolatosan,a gyalogosok elsőbbségére vonatkozóan.Ezt is régebben másként ismertük sokan,de főként a gyalogosok.Aztán a jobbra tartási kötelezettséget sem ismerik sokan a kedves vezetők közt,vagy az előzési szabályokat ,a sávváltoztatást.Az irányjelzővel nagyon sokan spórolnak,elébed vágnak szinte féktávolságon belül stb...sok-sok ilyenek.
Tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetését – az ítélet jogerős
Mondottam már korábban is! A régi bírákat nem kellett volna a helyükön hagyni !! Kádárnak is volt annyija,hogy mindenkit lecserélt,és hozzá hűséges embereket tett mindenhova. De forradalom nélkül nem is lehet igazi politikai váltást végrehajtani! ,,Tetszettek volna forradalmat csinálni"Mondotta Antall József ! Csak Ő annyira akart minisztere elnök lenni ,hogy mindent megígért a régi hatalomnak,csak adják át a hatalmat részére!Megígérte azt is ,hogy nem lesz elszámoltatás senkinek. Hát nem is lett ! Sőt ! Titkosítottak sok olyan ügyet amiben több pártis benne volt! Olajügyek ... sok -sok hasonlóak! Minden akkoriban szereplő nagy pártok benne voltak.. Sándor papa kiderítette az ügyet,és halálosan megfenyegették! Csak túljárt sok maffiavezér eszén ,és nem merték bántani tovább! Titkosítottak mindent ! Ha lenne egy igazi váltás ,és nyilvánosságra kerülhetne sok minden! Talán nagyon sok ember elcsodálkozna !! Hogy mik voltak,és vannak a nagy politikusok mögött !!
Kihátrálhat a Fidesz-KDNP a lex Heineken mögül
Kérdem azoktól akik tájékozottabbak ? Akkor most mi a Heinekken ,és a Csiki sör viszonya ? Melyiket lehet Forgalmazni Magyarországon ? A Csiki sörrel különösképpen szeretném tudni mi a helyzet.Kérnék szépen az üggyel kapcsolatos vájasz olyanoktól akik ismerik a törvényes helyzetet.
Tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetését – az ítélet jogerős
Nem enyhíteni !!! Súlyosbítani kellet volna,de nálunk ez fordítva van!! A bírák az igazi bűnpártolók ,sok esetben !
Három évet kaphat a beteg férfi, mert sógora TAJ-kártyájával ment vizsgálatra
Hát persze ! Ezt a szerencsétlent agyon kell büntetni ,meg a hasonlókat is ! A milliárdokat ellopó gazembert pedig kimenteni !! Ez ám az igazi bűnpártolás a bíróságok részéről !!Persze ez van ,ha megmaradtak a régi kommunista bírák !
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
Valószínű ilyen szép beszéddel édesapáddal is szoktál beszélni ,mert ilyen művelt vagy !Édesanyáddal is így társalogsz ?Velem ne csináld mert megtudlak találni ám nem is gondolod milyen könnyen .!@Horizont: @Horizont:
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
NEM MINDEGY HOGY ÁLNÉV,VAGY NICK NÉV , DE ÉN MAGYAR VAGYOK!@Horizont:
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
@Horizont: HÁT MÉGSEM VAGY ANNYIRA JÓ,MERT A KÉT GYERMEKEM ÖSSZESEN 9 DIPLOMÁVAL BÍR ,!! DE ÉN SEM VAGYOK ANNYIRA ELVESZETT ,MERT LEHET HOGY JÁRHATTÁL VOLNA HOZZÁM IS ISKOLÁBA MERT MÁR ÉN HA 90 NEM IS VAGYOK DE NAGYON RÉGÓTA NYUGDÍJAS .BIZTOSAN IDŐSEBB VAGYOK,BÁR SZERETNÉK JÓVAL FIATALABB LENNI!DE VALÓBAN ÚGY LEHET A DOLOG MINT AZ ELŐTTEM SZOLÓ ÚR ÍRTA ! eLGURÚLT A GYÓGYSZERED,DE A MŰFOGSOROD IS !! ÉN EGYÉBKÉNT SZAKTANÁCSADÓ VOLTAM MÉG DOLGOZTAM . CSAK ÚGY MELLESLEG.TALÁN MÉGIS TE VAGY A BUNKÓ !!HORIZONT MAMI !ÚGYHOGY MÉGIS TE KULLOGSZ HÁTÚL !!
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
@Horizont: Először is honnan tudhatnám,hogy Te nő vagy a Horizont név alatt !! Könnyű így itt írogatni ám álnéven. Mint láthatod én a valós nevemmel szólok,írok.Másodszor talán ismerd meg egy kicsit olvass bele az Ők szentkönyvébe ,hogy mit tartanak a keresztényekről,és a nőkről! Talán már akkor lehet,hogy nem is pártolod annyira Őket! Ők nyilvánosan hirdetnek háborút a szent igéjük szerint a keresztényekkel szemben ,és világhatalmat akarnak. Nem pedig az üldöztetéstől menekülnek! Harmadszor pedig a koszlott dumát meghagyom neked,mert valószínű,hogy a lányom lehetnél! Őt nem minősíteném hozzád mert Ő több diplomával is rendelkezik,és nem írna le ilyet senkinek sem !Nem annyira bunkó! Az az írás ugye téged minősít !
Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról
@Horizont: HIVATALOSAN KÖZÖLTÉK,HOGY SOK ,NAGY A BŰNLAJSTROMUK!De akik így akarnak visszaélni a vendégjoggal,? Erőszakosan jönnek be az országba.?Erőszakkal szöknek ki a laktanyából ?Továbbá halasi vagyok ,és ismerem a dolgokat közelről!Ha neked tetszenek ezek az emberek talán hazavihetnéd őket ,és vendégként tartsd el őket ,mert dolgozni valószínű,hogy nem szeretnének! Továbbá ,én is haragszom,és elítélem az amúgy is nálunk levő sok bűnözőt minden szinten !! Azokat is irtani kellene!Külőmben pedig ha hozzád törnének be ,és pénzt ,vagy az asszonyodat követelnék?Mit szólnál ??? Amerikában az ilyeneket rövid úton szökés miatt szökésében lelövik.!Aki normális körülmények közt tisztességes úton jön ide,hát az megérdemli a segítséget,de ha Merkelék majd visszafordítják ide hozzánk ,akkor mit szólsz ?Van elég ingyenélő itt nálunk ,azokat sem könnyű eltartani !Talán azokat kellene inkább segíteni akik havi 28 ezerből kell ,hogy megéljenek ,és nem az idegen betolakodókat!
Hosszú Katinka 60 millióért a vizes vb reklámarca
Csak az aranycsapat egy töredékét kapta annak amit most Katinka !! Hát ez akkor is nagy lopás ! Megérdemli a megbecsülést,de egy arcképért amit reklámoznak nagyon horror.Mert azért sokat dolgozik más.Ő megkapja minden győzelemért is azt amit kell.
Tállai András napi 12-14 órát dolgozik
De mennyiért is dolgozik ?? Ha ma egy nagy doktorival rendelkező kinevezett egyetemi tanár fizetéséhez hasonlítjuk az Ön fizetését ?? Ugye nem cserélne fizetést ?Hát ezért van nagyon-nagyon túlfizetve !! Nehéz követni,hogy mikor kit nem szabad ellenőrizni? Sok munkát odafigyelést igényel !Hát még a többi ? Mészáros L. barátunk ,meg a társai ?
Tállai András napi 12-14 órát dolgozik
Na hát azt nem szabadna ám !! Ugye már az régi mondás,de még mindig igaz ! Egy seggel két lovat nem lehet megülni !!Na de ha egy munkahely ügyeit eltudja 2-3 órában is végezni ,akkor nagyon is túl van fizetve egy helyen is,pedig több helyen is felveszi a pénzt ugye ??
A lakosság 56 százaléka szerint Orbánék alatt romlott le az egészségügy
Azok akik most kormányon vannak,csak lopják a közpénzt,azokét akik 45-50,56 után újraépítették az országot! Akik lehetővé tették,hogy a mostaniak ingyen ,vagy kevés pénzzel tanulhassanak. Megköszönik azzal,hogy elveszik a normális egészségügyi ellátást,a rendes megélhetésű nyugdíjat!! Szórják a pénzt,és lopják különböző csatornákon.
Hosszú Katinka 60 millióért a vizes vb reklámarca
@lampa laz: @gazdag dezső: Az előző írásomat küldöm neked is !@Horizont: @Horizont:
Hosszú Katinka 60 millióért a vizes vb reklámarca
A mészáros is tolvaj,de rajta kívül még sokan! Ha ismernéd úgy általában a véleményemetakkor nem írnál ilyeneket!@Horizont:
Lázár: "Kádár János egy köztörvényes gyilkos volt"
Igenis ! Követeljük,hogy nyilvánosságra kerüljön az ügynöklista. Mivel az 56-os év gaztettei háborús bűntényeknek minősülnek,így most is büntethetők az ügynökök is a felbújtok,és a végrehajtók is !!!,Így ugye most is nagyon igyekeznek néhányan eltusolni a dolgot olyan köpenyégforgatók akik most is kormányban ,vagy kormányközelben vannak ! Fidesz.KNDP.MSZP .lMP ...MIÉRT IS NEM ADJÁK KI A LISTÁT ?? MEGLESZ ÁM AZ MAJD EGYSZER CSAK !