gazdag dezső

Egymást fürdették a villalakó lányok, de még hogy! – 18+
@idppp: Az anyáddal beszlj így te barom .Megkereslek !Te álnéven bujkáló szarházi aki álnév alá bújik
Egymást fürdették a villalakó lányok, de még hogy! – 18+
Én nem néztem ezt a műsort,és soha nem nézem az ilyen adásokat,de a Propeller írta nekem ,hogy mik voltak,és ez benne van a közleményben ha akarom ,ha nem !
Egymást fürdették a villalakó lányok, de még hogy! – 18+
@idppp: @idppp: Ha valaki hüly,az te vagy te tanulatlan bunkó.Én tiszteletben tartom mások véleményét ,de ilkyen módón csak önmagát minősiti .Kb. Ennyi az inteligencia szintje !
Meztelenül fotózta Ördög Nórát Nánási Pál – fotó
Nagyon-nagyon nagyot cslódtam Nórában ! Szerintem egy tisztességes gyermekes családany nem mutogatja magát még alig öltözötten sem,nemhogy mesztelenűl.Hova lett a józan esze.Persze még egy férj is lehet ennyire eszméletlen barom,hogy mutogatja a feleségét a világnak.Én eddig szerettem tisztelte Nórát,de mosmár leszerepelt a hülye férjével együtt.
Egymást fürdették a villalakó lányok, de még hogy! – 18+
Igen ! Én már régen megszüntettem volna az ilyen gusztustalan, ocsmányságokat adó TV -ét! Meglátszik ,hogy milyen emberek /aki közelebbről is tudja ,annak nem kell bemutatni az RTL Vezetést .Melegek tábora néhány kivétellel!Akinek kellenek az ilyenek az menjen éjszakai 18-on felülieknek való külön csatornákra.
Estére mindenki megkapta a nyugdíját
Szóval én mondtam !! Itt minden megnyilatkozó hatalmasakat hazudik !!Én ,és sok ismerősöm eddig még nem kapta meg a nyugdíjját!!
Estére mindenki megkapta a nyugdíját
@vacsi: HÁT LEHET,HOGY ŐK ELKÜLDTÉK,CSAK A BANK ALKALMAZOTTAI SZOMBATON NEM DOLGOZNAK!!
Estére mindenki megkapta a nyugdíját
Sokan nem kaptuk meg !! Hazudnak állandóan,és sajnos itt ebben az országban nagyon sok ilyen van !
Családi mészárlás Káptalanfán – továbbra is életveszélyben van két sérült, köztük egy 3 éves kislány
@rokker33: Nem is volt ám ez az ember nyomorék ,hanem feldühödött a minden jogalap nélküli lakás elfoglalókra !Más országokban a jog sokkal jobban védi a magántulajdont .Nálunk megtehetnek emberek sok olyat mint azok akikről szó van .Más tulajdonát nem tartják tiszteletben !Kívácsi lennék ,ha az Őn lakását foglalnák el mig távol van .mit tenne elkeseredésében .,és hirtelen dühében !
Ezzel zárta le a tizenkétszer megszúrt taxis ügyét a rendőrség
Mivel valószínű,hogy egy roma elkövetőről van szó,így egészen másként járnak el veleNincsen egyenjogúság az országunkban ! Emlékezzünk a tanárt meggyanúsító szülők / Romák/belelentésére minden bizonyíték nélkül azonnal letartóztatták a tanárt,és több hónapig volt letartóztatva.Miután kénytelenk voltak a szülők valami belső indittatás miatt visszavonták a feljelentést .Kiderült azért jelentetek ilyet,mert megakarták bosszúlni amiért a gyereknek egyest adott Addigra tönrement a tanár családi élete,és az iskola is felmondott neki .Nemtudjuk a család kapott-e valami ejnye-ejnyét.Vagy aki erősen ittasan bedrogozva két kiváló embert küldött a halálba 100-120-as sebességgel .50 heyett . most is szabadlábon van .Engem 50 helyett 70 sebesség miatt 45 ezerre büntettek .Talán nem vagyok a belügyminiszternek a besugja ,barátja !Vagy valmi más hibádzik .!
Mégsem hétfőn kezdik a nyugdíjak postai kézbesítését – a banki utalás pedig ezért csúszhatott pénteken
Ebben az országban a szerveknek szabad hazudni éjjel,nappal .Ez divatos nálunk,és megtehetik minden felelősségrevonás nélkül.Bezzeg ha a kisebber téved kis dologban.Jó ha bíróság elé nem állítják . Van sok olyan ország ahol a vétkes felelős önként mond le tisztségéről még mielőtt leváltanák .Ajánlanám ezt a Miniszterelnöknek is alkamazni a mostani felelősök felé !
Ürülékkel kenték össze egy fővárosi KDNP-iroda ablakát
Mert olyanok ők !Nem is lehet másra hasonlítani őket !Az igazi kerszténységhez annyi közűk van mint az elefántnak a számítógéphaz !!!
Ördög Nóra félmeztelenül nézi az eget Izlandon
Nagyot csalódtam Ö Nórában !!Nem gondoltam hogy ide lesűllyed !Eddig tiszteltem ,és szerettem !4 mára Ő is olyan mint P barbara !
Orbán Viktor elutazott
Nem igazán tisztességes dolog Orbántól !! Ki kellene anép elé állnia ,és magyarázatokat kellene adnia nagyon sok tettére!! Vagy fél a nép haragjától ?Van miért félnie !!
110 millió forintból újított fel a kormány egy kárpátaljai színházat
Talán mostmár véget klellene vetni ezeknek az óriási osztogatásoknak.!! Van sajnos itt nálunk is sok helyea pénzeknek ! Nem kellene osztogatni külföldre a Magyar nép pénzét !! Hogy képzeli ezt Orbán elnök ?? Ossza családja vagyonát szanaszét,de Magyar népét ne !!! Erre nem hatalmazta föl a nép!!
Óriási balhé volt az MTVA-székházban: földre teperték Varju Lászlót, több ezer tüntető behozását ígérik párttársai
Gyakorlatilag könnyen egy forradalom törhet ki a végén !! De akkor jaj némelyeknek !!Akkor lesz itt igazság ,ha megint lógnak emberek a póznán !! Úgy ahogy 56-ban !! Ezt akarják ?
Nem enged a kormány a túlóratörvényből: marad a 400 óra, az lesz a felső határ
Igazán rend akkor lesz már ,ha a balga nép kivonúl,és felaggatja ezt a szemét rabszolgatartó bandát !!!Kizsákmányolás ,az van ! Sokkal nagyobb mint az igazi régi kommunista időkben volt.A ,multik zsebét kell tömni,meg még stadionokat építeni ! Meg adakozni az egész világnak a Magyar nép pénzét !!Mindenféle pénzszórások !!! Ki is hatalmazta fel őket erre ,hogy szórjáka nép pénzét,és közben meg haldoklig az egészségügy meg ...sok-sok minden!Szóval majd akkor áll helyre az ország ,a nép helyzete ,ha ezeket a szemeteket látjuk lógni az oszlopokon!!! Lehetz hogy már nem is okára bekövetkezik,ha így haladnak a dolgok !!
72 százalékos béremelést ígért Kásler az egészségügyi közalkalmazottaknak
Nasgyon várom m ár,hogy mikor lesz vége ennek az ország kirablásának !!Rákosit is egyszer csak megunta az ország népe!! Vagy Csaucseszkóékat is a Román nép !
72 százalékos béremelést ígért Kásler az egészségügyi közalkalmazottaknak
@csipetke: Igazad van ,de ne nem csak stadionok !!!Sok más is van ! Kisvasút...stb Ez a sok külföldnek adott pénzek !!
Megszólalt az olaszliszkai lány, aki miatt 12 éve agyonverték Szögi Lajost
Sajnos,hogy még itt is akad pártfogója az ilyen rohadt gyilkos társaságnak !! Persze az ugyanilyen aljas férgek mint az ! ! Szomorú dolog az nálunk,hogy nem a becsűletes ,tisztességes emberkenek van becsület!! Az aljas bűnöző striciknek a világa ez !!Ami itt van nálunk!! Meddig is mehet ez így ?? Rákosiból is elege lett végűl a Magyar népnek !!!
Egy fideszes képviselő életét is megmentette a kirúgott szívsebész, a politikus kiállt a doktor mellett
Sajnos ilyen ország,és ilyen emberek sokasága ez itt! Nagyon nagy tisztelet a kivételeknek .Egy igazán értékes kiváló szakemberről /SZÍVSEBÉSZRŐL /van szó ,aki napi kettő műtétet tud elvégezni!! Egy ilyen ember óriási érték !! Csak nálunk nem ,mert az egyéni érdekek ,a szakmai féltékenység,a basáskodó nagyfőnöknem nem tetszett! Mert talán mindenki tudja róla,hogy óriási értékes ember,de ezt nehezen viseli el az aki elküldte az állásából.!! Az ilyen basáskodó nagyvezéreket kellene kiirtani ebben az országból.Ezért az emberért mit megadnának sok más országban !!!
Nádai Anikó bikinire vetkőzve mutogatja a melleit, és nem érdekli, hogy október van
Hát ez egy furcsa dolog!! Miért kell ezeket reklámozni állandóan ? Nem elég ha kiáll az útra,és integet? Én akkor sem állnék meg ,de nem ám az ilyen könnyelmű lányokért ? Rossz lányok !
Kisbaltával és fémrúddal verték a hegyeshalmi férfit
Na ne má !!! Nincsenek cigány bűnözők !!Azok jó emberek ! Ők a jövő emberei, akik majd megkeresik a nyugdíjat,az értékeidet , mindenkitől ! Itt nálunk rend,és fegyelem van !! Pintér elintézte ! Rendet teremtett az országban !Igenis jól élünk !Meglehet élni akár havi 40 ezerből is ?Na akkor akinek több mint egy milliós a fizetése ,az ossza meg a szegényekkel,és a hajléktalanokkal ! Akik a Svájci frank hitele miatt kiraktak a házából !
Igazoltatáson bukott le az óbudai nyakláncletépő
Igen !Ezeknek kellene a halálbüntetés,és még sokaknak,és nem üdültetni közpénzen őket !Csak hát kevés a börtön? meg túlságosan kényelmesek ! Mennének más országokba ahol pár év után már kétséges a visszatérés is,és nem üdülés a börtön!
Palvin Barbi mellbimbót villantott is, de mégsem – fotó
Mi a franc van ? Mindig ez a ku..va van a soron ?? Menne már a fenébe! Valaki kíváncsi állandóan rá ?
Magyarokat gyaláztak Nagyváradon
@teuton: Sajnálom !!! Sajnállak a hozzászólásod miatt !Lehet hogy igazán Te nem is Magyar vagy? Biztosan nem,mert akkor nem így gondolnád az egészet!Nem akarok vitatkozni,és nem kérnék választ sem:.Más a véleményünk! Szépen írom,mondom,és nem akarok gusztustalan leveleket sem kapni.!!
Magyarokat gyaláztak Nagyváradon
Sajnos nagyon sokan óriási tévedésben vannak!! Az eredeti egyezmény alapján régesrégen visszakellett volna kapcsolni Erdélyt Magyarországhoz!! Ezt az országunk egyetlen politikusa sem tette meg,pedig lett volna rá megfelelő alkalom bőven.A komonista kormányok egyike sem tette meg mert talán az akkori nagy Szovjet vezetésnek hódóltak be !4 Németország egyesült,Hawwai,Hokkaidó visszakerült!! Magyarországnak miért nem rendezték a visszacsatolásokat.Addigra a Román kormány szépen tervszerűen összekeverte az ottani lakosságot szinte erőszakkal,és ebbe egyik ország sem segitett a Magyaroknak!! A mindenkori Magyar kormányok pedig szinte rettegtek,féltek ettől a témától.Kádrrol tudjuk ,hogy azt hangoztatta a Románok félelmét is elosztva,hogy minden jól van így semmiféle követelésünk nincs!! Hát őket kell hibáztatni! Nagyon ,,de nagyon!! Aztán amikor a Németek újra egyesűltek akkor az országunk milyen büszke volt,hogy mi is segítettünk ebben !! Csak a Magyarországnak kellet csonkának maradnia .Románia Erdély nélkül egy szerencsétlen nomorúlt népség lenne !!Csak most már gondolom sokan vannak nálunk is belőlük akik jazért ide jönnek hozzánk ,és itt élnek,és aztán persze lehurrogják ezt a véleményemet is!!Miért is jönnek ide ?Ha gyűlölnek bennünket? Még a koldúsok közt is sok a Román akik nem beszzéli a nyelvünket sem,de idejönnek kéregetni! Aztán a Román kormány azt szépen tűri ,hogy Magyarország rendszeresen óriási pénzeket ad nekik!! Építkeznek ott ,támogatják az ottani Magyarságot,de nem igaz az hogy szítják egymás ellen a jkét népet! Mi is a kormány bűne ? Az hogy sok pénzt ad a Román kormánynak? Gondolja ezeket mindenki át ,és utánna gyűlőlködjön.Az a baj ,hogy sok olyan ember van internet közelben akik ráéenek gyűlölködni,és abban élik ki magukat!! Azoknak ekkelene tanúlmányozni a történelmet,és nem gyűlölködni a másként gondólkodókról!! Főleg nem azoknak a Román párt nálunk élő,élősködö embereknek.Munkát megbecsülést kapnak naálunk!! Mi is a bajuk akkor az országunkkal...
Élete első kutyáját gyászolja Gyurcsány Ferenc
Ferinek van sok más ,sokkal nagyobb bánata is !!Ami vólt az már sohasem jön vissza !!!