A Mi Hazánk azt kéri, ne cseréljék külföldiekre a magyar munkavállalókat.

Ne cseréljék külföldiekre a magyar munkavállalókat!

- sürgette pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Lantos János, a Mi Hazánk Mozgalom munkaügyi kabinetjének elnöke, aki arról beszélt:

országszerte bocsátanak el magyar dolgozókat, hogy helyükre vendégmunkásokat vegyenek fel.

"Tömegesen, üzemszerűen zajlik a magyar dolgozók elküldése, egy magyarellenes diszkrimináció kezd kibontakozni" – Tombol a Mi Hazánk

Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetének elnöke. MTI/Koszticsák Szilárd

A politikus szerint a gyakorlatban olyannyira nem érvényesül az a kormányzati közlés, hogy csak olyan munkahelyekre lehet külföldit felvenni, ahová nincsen magyar jelentkező, hogy a multik "szervezetten, tömegesen hozzák a vendégmunkásokat Magyarországra".

Gyakorlatilag tömegesen, üzemszerűen zajlik a magyar dolgozók elküldése, egy magyarellenes diszkrimináció kezd kibontakozni

- mondta, hozzátéve, eközben a magyar "másodrendű munkavállalóvá" válik a vendégmunkásokhoz képest, a helyzetet pedig csak súlyosbítja, hogy sok helyen kölcsönzött munkaerőként dolgoznak magyar munkavállalók. Lantos János azt követelte: a munkaerő-kölcsönzők legyenek kötelesek a hagyományos formában foglalkoztatottakkal azonos jogokat biztosítani alkalmazottaiknak; amelyik cég erre nem képes, "annak semmi keresnivalója a piacon", mondta.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ha már a ti hazátok is azt mondja,akkor viktor a dóri fogja ledarálni, ugye shikari!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@csak úgy...: Ez nem volt szép,hiszen gy-özike még a nyelvét is meghosszabbítatta,hogy elérje a csúti g-ér pontját!
csak úgy....
@balos: haver,veled nem az a problémám,hogy te balos, - inkább az,hogy a jobbosok alacson nívóján közlekedsz!
Sámannus
Aki a külföldieket betanítja hazaáruló. Mie lőtt ezt a dolgozókra alkalmaznánk előbb a főnökeit kell vasraverni, hogy aZ EGET IS NAGYBŐGŐNEK NÉZZÉK.
Sztyepospista
Első pillanattól megvolt a sejtésem, hogy rövidesen Magyarországon--- nem lesz majd munkalehetőség, mert az ázsiaiak mindent elfoglalnak. A kormány TEHETETLEN ? Vagy nem is akar tenni semmit a magyarok védelmében ?
Sámannus
@Sztyepospista: Ettől sokkal többről van szó. Ha csak kínai erőszakos terjeszkedést tekintjük Kelet -Ázsiában mindenhol a bennszülöttek kissebbbségbe szorítása a végeredmény. Rablógazdaságuk tönkreteszi a megszállt területek minden szegmensét. Elképesztő felelőtlenség a korrupt vezetőink gyalázatosan feáldozzák hazánkat a lopás kedvéért. Szégyenletes ez a nemtörődöm gondolkodás népünk sorsáról.
balos
@csak úgy...: Hát igyekszem,bár a szövegértésed megüti a kultúrhák nívóját!Néha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.