Magyarországra látogat és részt vesz az idei CPAC Hungaryn áprilisban Budapesten Geert Wilders, Hollandia leendő miniszterelnöke – írta csütörtökön a Magyar Nemzet.

Végre egy nyugati politikus, akinek Orbán Viktor is örülni fog: Magyarországra látogat a szélsőjobbos Geert Wilders
Fotó: Facebook/Geert Wilders

Közölték, hogy Geert Wilders a közösségi oldalán, az X-en jelentette be, hogy részt vesz a CPAC Hungaryn.

"Köszönöm a felkérést Szánthó Miklósnak és az Alapjogokért Központnak, hogy felszólaljak a CPAC Hungaryn áprilisban. Büszke vagyok, hogy ott lehetek és felszólalhatok"

- írta a holland szélsőjobboldali politikus, a tavalyi hollandiai választások győztese.

A Magyar Nemzetben felidézték: Szánthó Miklós, az "Alapjogokért Központ" főigazgatója azt határozta meg a rendezvény aktuálisan legkiemelkedőbb üzeneteként, hogy a CPAC annak a szellemi hátországnak a tartópillére, amelyen a jóérzésű emberek és képviselőik egymás kezébe csaphatnak, hogy aztán júniusban Európában, majd novemberben az Egyesült Államokban közösen vegyék fel a harcot a nyugati világ visszavételéért.

Amit akár csak pár éve, évtizede kinevettünk vagy lehetetlenségnek gondoltunk – ilyen a férfi és női nemi szerepek felcserélése, a migránsok érzékenységének mindenek felé helyezése vagy a háború eszkalálása a béketörekvésekkel szemben –, az ma már a fősodor része – fogalmazta meg az élet nagy problémáit Wilders.

Forrás: mno.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ha egy Európában utált náci is a lelkem, de legalább eljön! Nincs olyan sok belőle!
namihami
@KisTehen: 14.59: A Kmalacot is! És a szocialista tábor vezetőjéből mára az utolsó előtti lettünk! MÉG!
Amibe be kell számítani azt a néhány Eurot, amit a 14 év alatt kapott az ""ország"" és Lölő/Orbán tulajdonná finomodott!
Péter2
Helyes ,hogy hatalomra került tetszik a politikája, hogy miért ? Ezért Wilders híresen ellenséges az Európai Unióval szemben. 2012-es októberi kampánya az „Ő Brüsszelük, a mi Hollandiánk” címet viselte, a nagy összegűnek tartott holland befizetéseket megelégelve marasztalta el a Közösséget. " Tehát mint nettó befizető ország a fapapucsosak , így ez megszűnhet , és minden szélsőségesnek ez a mantrája , ez egyet jelent orbának az egyenes bukás , mivel nem lesz több felzárkóztatási pénz , és a maradékot sem fogja megkapni , mivel a választásokig 100% , hogy nem fog jönni utána meg ezek miatt ! Csak sajnos ez a tag vezette párt , nagyon koalíciófüggő ráadásul még a liberálisoktól is , múltkor egy kis vitán bukott , sajnos megint így lesz ! Amúgy a tagnak ocsmány ábrázata van , tv 18 karikát simán megérdemelné , egy torzó ! Mondjuk melyik szélsőjobbos nem beteg így vagy úgy !
frank
Szép lassan lecserélődnek a liberális nyugati vezetők. Európának elege van belőlük.
namihami
@KisTehen: 15.16: Igen! És ez teszi ezt az országot még siralmasabbá! A világgal egyetemben!
Csak a két ország életszinvonala közötti ""apró"" különbözetről tudnánk megfeledkezni! És a svédek még csak most jönnek majd lefelé?
namihami
@frank: 15.24: A múlt század '20-as, '30-as éveiben is ez a jobboldali csorda és eszme indult el! Az eredménye közismert!
A világ nem tud vagy nem akar emlékezni! Csak nehogy ennek is ugyanolyan legyen a vége!
namihami
@KisTehen: 15.32: Nem, nekünk mostanság kezdenek lenni! Onnan jönnek az anyaországba egyre nagyobb számban a magyar állampolgárságú néger focistáink! Miként történt és történik ugyanez a folyamat a nyugat-európai országokbam!
Mert ugyan, honnan máshonnan?!?!
kereső
Győzött( a 150 fős parlamentben a pártjának van 37 mandátuma)- de kormányt még nem sikerült alakitania 2023.november 23-óta.
Az "alapjogokért/ orbán viktor alapjogaiért/központ" szervezi a nagy fasiszta összejövetelt Bpesten, erre kapott meghivást.
A CPAC-t az usa-ból importálta a fideSS/orbán.
colibri
És miért nem azzal van elfoglalva ez a széép ember, ez a Wilders, hogy végre kormányt alakítson? Bele lehet tojni nagy ívben az ilyen nyerésbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.