A háziorvos és az ügyeletes is hazaküldte a 13 éves nagyecsedi Nikolettát, a szülők szerint az orvosok későn vették észre, hogy nagy a baj.

Hazaküldték az orvosok a 13 éves nagyecsedi kislányt, pár nap múlva meghalt

Az RTL úgy tudja, Niki múlt hétvégén lett beteg. Hétfőn háziorvoshoz vitték, ott azt mondták nekik, egy influenzaszerű vírust kaphatott el, otthon kúrálják.

Aznap éjszaka 39 fokos láza lett, ezért a szülők kedd reggel hívták a rendelőt.

Azt mondta, ha csak lázasodik, még másnap reggel vigyem fel a háziorvoshoz, de már másnap reggelt nem érte meg

– mondta sírva az édesanya.

A gyerek kedd estére már a hátát és a mellkasát is fájlalta, ezért a szülők a mátészalkai orvosi ügyeletre vitték, de onnan is hazaküldték őket. Két óra múlva a kislány vért hányt és fájt a szíve, ezért a szülei bevitték a mátészalkai gyermeksürgősségire. A szülők szerint a kórházban nem akarták elhinni, hogy két órával előtte is látta orvos a gyereket.

Nikit mentő vitte a nyíregyházi kórházba, de ott hajnali háromkor az intenzív osztályra került, majd altatásba, de összeomlott a keringése és szerda reggelre meghalt.

A szülők azt mondják, feljelentést tesznek, hogy kiderüljön, mulasztott-e valaki.

Forrás: rtl.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
“feljelentést tesznek, hogy kiderüljön, mulasztott-e valaki.”
Ugyan, dehogy. Teljesen normális dolog haldoklókat hazazavarni. Miért is venné észre egy orvos a betegséget?

Ráadásul ugye csak egy lány volt, azokat meg köztudottan egyetlen módon kell gyógyítani kamaszkortól a végelgyengülésig: haza kell küldeni pihenni, miután közölték vele, hogy hiszti az egész, nincs semmi baja. Endometriózistól kezdve, a rosszindulatú daganatokon át, a szívrohamig, bármilyen tüneteik vannak, biztosan csak túl feszültek. Nincs család, ahol ne vesztettek volna el néhány női családtagot így.

Szóval én azt mondom, az orvosok nem hibáztak, díjat nekik. Amúgy is már csak a színe-java maradt az országban, a kóklerek rég külföldön dolgoznak, hogy ugyanazt a lakbért és ugyanazokat az árakat a négyszeres fizetésükből oldják meg. A gyáva szarok, mit tudhatnak az olyanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.