A honvédelmi tárca közölte a hírt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Kiképzés tartalékos alezredesnek - ez a legszebb!
Pusztai
"VERES ISTVÁN TARTALÉKOS ALEZREDES, ÖNKÉNTES MŰVELETI TARTALÉKOS KATONAKÉNT JELENLEG IS JOGVISZONYBAN ÁLL A MAGYAR HONVÉDSÉGGEL, ÉS MÁR TÖBBSZÖR IS BEHÍVTÁK ŐT AZ ESKÜTÉTEL ÓTA.

A Honvédség szerint Veres István minden alkalommal eleget tett a behívásnak. Arra a kérdésre, hogy milyen következménnyel járna a szerződés felmondása, a minisztérium azt közölte, hogy „a Magyar Honvédség önkéntes alapon működő haderő. Ha valaki meg akarja szüntetni tartalékos szerződését, az semmilyen negatív következménnyel nem jár”.

Veres Istvánnak közgazdaságtudományi egyetemi végzettsége van, jelenleg az MNB pénz- és devizapiaci igazgatóságát vezeti. "
rücsü41
A rendfokozatát el nem lehet venni mert felesége lemondott az államfői tisztségről, viszont a beosztása a szerintem veszélyben van.Egy a közéletből kilépő , illetve egy kitaszított férje nem tölthet be olyan beosztást, mint ha egy államfő férje lenne !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.