Keddi hír volt, hogy Novák Katalin Békés megyébe látogat, hogy három napra a gyulai vár lesz a köztársasági elnök rezidenciája. Közben felkeresi Gyula más nevezetességeit, szerda este elnöki díszvacsorát ad az Almásy-kastélyban, és egyebek között ellátogat Békéscsabára és Mezőhegyesre, hogy „valós” képet kapjon országjárása aktuális állomásán, a Viharsarokban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Kimondhatatlanul únom ezt a nőt.
Díszvacsora a kastélyban: jól laktatok, ingyenélők? Mindenetek megvan, amíg tart a közpénz, az EU-forrás, a keletről érkező hitel, ugye? Azt hiszitek, ha már nagyon forró lesz a lábatok alatt a talaj, majd elhúztok a kormánygéppel, és ezzel magatok mögött hagyjátok a bűneitek terhét?
Akkor nem ismeritek az alaptörvényt. Nem az általatok tákoltat, hanem az életét.
Nanya
Kimondhatatlanul undorító,mikor valaki " erőszakkal" ünnepelteti magát.
Mondom undorító.
Nanya
@Nyírfa: Nincs ezeknek egy jottányi együttérzése azokkal ,akik nem díszvacsorákon tömik tele a mocskos beleiket,amikor tíz,százezreknek súlyos gondot okoz a családjuk napi élelmezése !
Ha van rák ,akkor az egye ki belőlük a díszvacsora minden fogását !
UFF !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.