Meglepő megoldást javasolt az építési és közlekedési miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Ó Lézer úr! Ezt már elmondhatta volna korábban is amikor tele építették az országot stadionokkal amiket az adófizetők pénzén kell fenntartani mert a csapatok rajongói nem tudják fenntartani plusz ehhez még jönnek a túl jól fizetett kétballábas focisták! Mitől jött meg hirtelen az esze?
nemkati
@SÍva: Nem megjött, hanem elment. Az említettek helyett összeszerelő csarnokokat kellene építeni szerinte.
Menőmanó
Ez ám a szép jövő, az összeszerelő csarnok, hogy rohadna ki a beletek.
SÍva
Sajnos nem olvastam a cikket és az előző hozzászólás nem volt teljes! Nem kell kórházat építeni csak a meglévőket karbantartani! Iskolát sem kell csak a meglévőket karbantartani stb. stb. További termőterületeket nem szabadna a művelés alól kivenni és ezeken építkezni! Mindenhol azt látni, hogy fogynak a növénytermesztésre alkalmas területek és épülnek a csarnokok! Érdekes módon ha a gazda nem szeretné eladni a földjét mert inkább vetne és aratna akkor kisajátítják lökve neki egy kevés pénzt. Szegeden volt most ilyen, hogy tovább adták tízszeres áron? Rohadt élősködők vagytok és nem az ország honatyái!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.