Az alábbi tragédia 2024 Magyarországán, Európa közepén, egyelőre még uniós tagországban esett meg: tüdőgyulladásban halt meg egy 13 éves nagyecsedi lány múlt szerdán. A szülők szerint az orvosok későn vették észre, hogy mennyire súlyos Nikoletta állapota és akkor már nem lehetett rajta segíteni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Majd jön a mindent jobban tudó maccska és megmagyarázza, hogy a kádári világban is volt hasonló eset.
simmering73
Majd jön a mindent jobban tudó maccska és megmagyarázza, hogy a kádári világban is volt hasonló eset.
kereső
@simmering73: Sőt volt a "gyurcsány korszakban" is, akkor az ellenzék arról harsogott, hogy Gyurcsány gyilkos- most akkor orbán gyerekgyilkos?
vacsi
Igen, ez így helyes: "orvosnak mondott". Hogy kerülhetnek ilyenek a gyógyítás közelébe?!
Méhes
hol vannak a jó orvosok? magán, esetleg külföldön amikor Édesanyám kórházban volt csak nagyon fiatal vagy idős orvossal találkoztam,persze ők is dr-ok hol a tapasztaltabb közép korosztály?
kakukkmadár
A napokban volt szerencsém a Honvéd sürgősségi ambulanciájához. Bejelentkezés 11 óra körül, 7 óra pihi a burkolatlan vaspadokon. Az első vérvétel 18 órakor, 2 óra pihi. Kiegészítő vérvétel 20.30-kor , 4 óra pihi. Orvosi vizsgálat(na!) 0.30- kor, 1,5 óra pihi. Leletkiadás 02.10-kor. A beteg 90 éves. Több tízmillió TB-t fizetett. Magyarország 2024. ( humoros kérdésemre: "Drága uram, ez sürgősségi osztály, nem GYORSASÁGI...")

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.