Úgy tűnik, nem veri ki a biztosítékot a nagy többségnél, hogy olyan szegénységben élnek falvainkban, hogy a gyerekek és a felnőttek arcára pár falat étellel mosolyt lehet varázsolni és az is elérhető, hogy tájékozottság hiányában azokra adják le szavazatukat a választáson, akiknek kilátástalan helyzetüket köszönhetik. Mert ne legyen kétség: mindenhol találnak egy "Gáspár Győzőt", aki hajlandó ebben segédkezni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Ha Gáspár Győző is sikerrel indulhat a polgármesteri székért, az azt mutatja hogy milyen mélyre süllyedt a követelmény egy polgármesterrel szemben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@rücsü41: sajnos ez van. Már sportolónak sem kell lenni hozzá.
Sakk Matt
@Maccska: Nem az embert nézzük le, hanem a politikust! Hiszen Győzike a településen az "egyetlen polgármester-jelölt aspiráns" - igaz, a szót elmagyarázni sem tudták neki :P
human
Ajánlom mindenki figylemébe a "Nyersanyag" című magyar filmet.
youtu.be/dEEmz-YPniY?si=ROu7vGfQ-BpZO7EA

Egy fiktív, de mégis hétköznapi történet ami bemutatja, hogy egy helyi kiskirály hogy lehet egyszerre átka és (látszólag) megoldása is egy falunak.

Itt pedig meg lehet nézni a film kibezsélójét, amit már csak azért is érdemes megnézni, mert valódi vita alakul ki arról morálisan hogy lehet értelmezni a polgármester szerepét. (Hadházy Ákos, Törley Katalin, Molnár Áron, Juhász Péter)
www.youtube.com/live/E8bLKRr01uc?si=QBZrN3Uuedb0dT3y
simmering73
@Maccska: Olyan tehetséges munkakerülésben mint te.
leszholnapis
és ki a f...z szavazna erre a hibbantra??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.