Közös fotóval és egy virágcsokorral búcsúztatta el a budapesti főpolgármesteri címért induló Szentkirályi Alexandrát a kormányfő.

Noha nem kevesebbet, mint két hetet késett vele, Orbán Viktor végül is beszállt Szentkirályi Alexandra kampányába. Egy újabb videós posztban nemcsak elbúcsúztatta volt kormányszóvivőjét a miniszterelnök, de egy utolsó közös fotót is csináltak a kormánytagok a Fidesz budapesti főpolgármester-jelöltjével.

Nagy titkot tudtunk meg Orbán Viktorról – A miniszterelnök kijelentette: „Virágban erős vagyok”

Orbán Viktor és kormánya elbúcsúzott Szentkirályi Alexandrától    Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor egy csokorral is meglepte Szentkirályi Alexandrát, akivel büszkén közölte: „Virágban erős vagyok”. Jött is a válasz a volt kormányszóvivőtől: „Azt látom.” A közös fotó elkészítését követően a főpolgármester-jelölt annyit megígért a kormánytagoknak, hogy egy élhető várost fog Budapestből csinálni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Szegény Dzsoni és Árnika: Tragédia, hogy ezeknek sokszor nem az az első bármi áron, hogy a fidesz bukjon, hanem azt nézik ki jön, esetleg tesz ezért valamit de annak milyen az előélete!
Volt Pálfordulás a damaszkuszi úton lehet a Lendvai utcában is Péterfordulás!

Sokan mondták, fideszt már csak belülről lehet megbuktatni, erre jön valaki belűlről és kiömlik a szar.
Tizenéve mondom: ez nem ellenzék ezek ostoba hatékonyan kommunikálni képtelen sajátjukat is legázoló sejthalmazok, akik legalább annyira hibásak a fidesz ámokfutásáért mint a fideszmaffia.
Normális demokráciában a fidesznek 1000x kellett volna megbukni ezek a balfaszok meg elintéztek 4x 2/3-ot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sándorbence
eza kormányvan benne egypár kivénhedt komcsi
surdilloFUJT
@Pusztai: Na pont ezért MEGBOCSÁJTHATATLAN BŰN A karigeri-mzp puccs a 2022 választások előtt!!!ÉS AZOK IS AKIK HELYZETBE HOZTÁK,ISTENITETTÉK,MAJD A BUKÁSA UTÁN OTTHAGYTÁK!!!EGYEDÜL A DK ÉS AZ AKKORI JOBBIK EMELTE FEL A SZAVÁT ELLENE,DE AZ ""ÁLÖSSZEFOGÁS SZÓSZÓLÓI LEINTETTEK MINDEN ELLENVETÉST!!!MÁRKI EGYEDURALMAT VIVOTT KI MAGÁNAK AMIBŐL CSÚFOS BUKÁS LETT!!!VISZONT AZÓTA SEM KÉRTEK BOCSÁNATOT A VÁLASZTÓKTÓL AZOK AKIK EZT VÉGIGCSINÁLTÁK,RÁADÁSUL AZ MZP-T A FIDESS HAMIS SZAVAZATAIVAL HOZTÁK FEL A 3. HELYRE!!!GYALÁZATOS POFON VOLT A VÁLASZTÓKNAK!!!
Cherry
Te zsiros elmebeteg akkor beszélünk majd virágokról ,ha te már 10 méterre a föld alatt szagolod az ibolyát aljas maffiózó...
szép új világ
Te kretén nem úgy akartad mondani, hogy - Virág lopásban is erős vagyok!?
Cherry
@Maccska: Várd ki a végét ,ez a szemét Csaucseszku sorsára jut,, minden ilyen szemét ott végzi..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.