Húsvétkor Jézus Krisztus feltámadására emlékezünk, ez az ünnep világszerte nagy jelentőséggel bír a hívők számára. A nagyhét betetőzése a feltámadás apja húsvét vasárnap. Amikor arra emlékezünk, hogy szent sír már üresen tátonng..

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Tegnap este szembe jött velem a Netflixen egy Mózesről készült dokumentumfilm-sorozat, gondoltam, belenézek. A folytatás adja magát: úgy ott ragadtam, hogy a mosdóba is csak akkor szaladtam ki, amikor már muszáj volt.
Miután a vallástörténet nem erősségem, most tudtam meg, hogy az iszlám milyen sokszor hivatkozik Mózesre.
Felvillant előttem az arab világ egységének a reménye, sőt, azon túlmenően is, a törvényszerű megvalósulása.
De más is az eszembe jutott, mégpedig a világ mozgatórugója, az egyensúlytörvény. Nincs is más dolgunk, mint a belső iránytűnkre figyelve haladni, és minden rendben lesz.
Boldog feltámadást, földlakók! :)
Szegény Dzsoni és Árnika
A faszszopó fake kereszténységnek (az összes 40+ ezer felekezetével együtt) papírja van róla (niceai zsinat, 325), hogy egy faszszopó fake, igazából báránybőrbe bujt farkasok, sátán szolgái !!!
És a fake zsidó-fake keresztény kultúra itt ér össze!

Ezt meg kell értened, hogy tovább léphess abból a mocsárból, amit a fake zsidók és fake keresztények ráerőltetnek !!!
Szegény Dzsoni és Árnika
Jézus, nem a feltámadásával, hanem a halálával váltotta meg az emberiséget !!!
Azt tudtátok, hogy két ítélet lesz?
Pedig, de - egy ezen a világon és egy az elkövetkezendőn. Ezt keverik össze, a faszszopó álkeresztények és emiatt tartják bután a "hívőket".
Szegény Dzsoni és Árnika
Tudod, te zsidó, vaqy katolikus, vagy református hívő, vagy karizmatikus shit, hogy igazából (a Biblia lapján), te istentelen vagy?
Ez azért van, mert hamis istenképben hiszel és nem Istenben!
Szegény Dzsoni és Árnika
Szeretnék beszélgetni veletek, átbeszélni veletek "istenes" dolgokat, de úgy látom senki nem tud semmit, erről a dologról.
Ez nem a ti, hanem az egész világ szégyene !!!
Nessy
Ki miben hisz, abban boldogul! A "vallás" egyidős az emberiséggel! Az évezredek alatt nagyon sok istent teremtett magának az emberiség, a kornak, és a világának, melybe élt, megfelelően! A Naptól, Tollaskígyón, görög-római vallásokon át a jelenlegi öt világvallásig. ( Kereszténység, hinduizmus, buddhizmus, iszlám, judaizmus)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.