A húsvét miden évben megnöveli a főtt tojások renoméját, ilyenkor sokkal többet fogyasztunk ezekből mint év bármely más időszakában, hiszen a tojás és a főtt sonka „együtt jár”. Szakértők azt mondják, hogy a 7-10 naposnál nem régebbi az ideális a főzéshez és könnyű a hámozása. Sajnos a boltba vásárolt tojásoknál ez nem garantált vagy nem kideríthető viszont vannak tippek, hogy ne érjen meglepetés minket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Húsvéti nagy Péntek napjára

Van benne valami nagyon jellemző; sőt több is

Mottó:
Bocsátsatok meg nekem, de nem tudom megállni;
pedig ha mástól nem Fülöpkétől tudhatnám, hogy
a művészeti szabadság a megatározó!!

A derék index.hu nagypénteki irodalmi remek-műve „Döme Barbara: Húsvéti töredékek”! Nem, nem véleményezem, csak felemlítem egy kiemelt gondolatát: „Péntek van, mosni is kellene, meg a gyereket bábszínházba vinni, legyen miről mesélni hétfőn az iskolában, különben elmondja, hogy vasárnap zacskós levest ettünk.”!! =))
Miii-csooo-da??? Hétfőn iskola???
Meg kell jegyezzem, hogy:
a sok ünnep összezavarja az embereket, és egyébként is a hétfő nem igazán vallási ünnep, bár már régóta munkaszüneti nap,
a sok propaganda összezavarja az emberek természetes logikáját, s vasárnap óraátállítás!
na de ez a zacskós-leves! Na ez már sok(k)!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.