„Ha erre nem találunk választ, akkor az Észak-Dunántúl nagyon rövid időn belül bajban lesz. "

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
te rohadék gazember, ennek te vagy az egyik legnagyobb okozoja!!!
szétbaszni a jogállamot, felépíteni a nert a te műved te bélféreg!
megfejelve sok éves mások karaktergyilkolásával!!
Pálinkás Pál
hát talán legalább olyan fizetést,..és kicsit visszavenni magatokból..
Pusztai
te rohadék gazember, ennek te vagy az egyik legnagyobb okozoja!!!
szétbaszni a jogállamot, felépíteni a nert a te műved te bélféreg!
megfejelve sok éves mások karaktergyilkolásával!!
Eladott Ország
A román tolvajcigány és bűnszervezete nem fizeti meg tisztességesen a magyar munkaerőt, ráadásul szarrá lopja magát, kifosztja az országot a bandájával együtt! És ha ez nem tetszik akkor b@sszátok meg a qrvaanyátokat! Ráadásul a kolostorgeci még le is nyomja a munkabért ázsiai munkerő behozatalával! Az már csak hab a tortán , hogy a környezetünket is tönkreteszi (talaj, víz, levegő, egészség) , és tovább fokozza energia és gazdasági függőségünket a ruszkikhoz, illetve a keleti diktatúrákhoz. Rohadjatok meg a börtönben minél előbb! Ez NavraCSICSKÁnak nem tetszik, b+ leszakad a pofám! Aki nem tud kormányozni az takarodjon a hatalomból!
rücsü41
Nem olyan új beruházások fejlesztések kellene ahol a magyar munkások bér az európai átlag 60-%-át érik el, hanem olyanokat kell idehozni akik legalább a nyugat európai bérek 85-90%-át fizetik ki.Akkor talán itthon maradnak az emberek és nem vándorolnak ki Európába.
Eladott Ország
Nincs magyar fejlesztéspolitika csak az ország totális lenyúlása van, mert az a mi versenylőnyünk, hogy "kevesebbel is beérjük" és nem kell nyugati jólétben szenvednünk', csak ti nem éritek be kevesebbel, és egy évtized alatt több ezermilliárdot loptatok el offshore számlákba, magánvagyonokba!
Eladott Ország
Navracsicska, a következő 20 évre már ne tervezzetek semmit, mert a fidesz helye a történelem szemétdombján van, az arra érdemeseknek ( vagytok rogyásig) meg a börtönben, értelemszerűen vagyonelkobzással! Húzzatok a 3,14csába villámgyorsan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.