Az információt a pécsi Tiszta Kezek Frakció hozta nyilvánosságra, akik állítják, Ruzsa egy cégtől is fizetést vett fel 18 hónapon keresztül, holott ezt a törvény tiltja.

A rendőrség Péterffy Attila pécsi polgármester és Ruzsa Csaba alpolgármester ellen indított nyomozást hűtlen kezelés gyanúja miatt, mivel az alpolgármester állítólag törvényellenesen kapott fizetést egy vállalattól 18 hónapig, ami mellett közpénzből is 40 millió forintot vehetett fel.

Teljesen "véletlenül" kezelte hűtlenül a rá bízott közpénzt a pécsi polgármester – Milliókat juttatott a helyettesének, már nyomukban a rendőrség

Illusztráció: pixabay

A Tiszta Kezek Frakció követeli a visszafizetést, mivel a polgármester tudott az alpolgármester céges megbízásáról és mégis kifizette neki a közpénzt, ami szerintük bűncselekmény. Ruzsa Csaba, az alpolgármester, a vádakat elismerte, de tudományos munkájára hivatkozva védekezett, amely a törvény szerint kivételt jelenthet.

A Pécs Aktuál szerint Ruzsa Csaba üzleti tanácsadóként dolgozott titoktartási megállapodással, két éves szerződéssel és havi 200 ezer forintos díjazással, miközben családi adókedvezményt is igénybe vett. Bognár Szilvia, miután Péterffy Attila beismerte, hogy tudott az alpolgármester másik fizetéséről is, feljelentést tett. 

A rendőrség a vizsgálatot elindította, mivel fennáll a gyanú, hogy Pécs polgármestere jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelést követett el. A nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság végzi.

Forrás: https://index.hu/belfold/2024/04/03/peterffy-attila-nyomozas-pecs-milliok/

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Pusztai: Tegnapi hírben nem volt benne bármit is elismert, és arra indokot mondott volna.
Egyébként iylen indokra emlékszem kb két éves hasonló vád elleni védekezéssel.
Aztán elsikkadt enem emx a végére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Tgnap írtam ugyanerre a hírre:
""Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Péterffy Attila, Pécs polgármestere és Ruzsa Csaba alpolgármester ellen, mert utóbbi 18 hónapon át egy cégtől is fizetést vett fel, amit törvény tilt.
Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Péterffy Attila, Pécs polgármestere és Ruzsa Csaba alpolgármester ellen – írja a Pécs Aktuál.

Péterffy Attila legfontosabb munkatársa, Ruzsa Csaba alpolgármester a helyi lap szerint törvénytelenül vehetett fel nagyságrendileg 40 millió forintnyi közpénzt. Az információt a pécsi Tiszta Kezek Frakció hozta nyilvánosságra, akik állítják, Ruzsa egy cégtől is fizetést vett fel 18 hónapon keresztül, holott ezt esetében törvény tiltja. "

El tudja valaki hinni, hogy iylen fokú törvénytelenséget kövessen el két önkormányzati vezető aki tisztában van ez tilos, és pont választás előtt "derül " ki két ellenzéki városvezetőről??

Méretes kamu, karaktergyilkossággal.
Pont."
Pusztai
@Pusztai: Tegnapi hírben nem volt benne bármit is elismert, és arra indokot mondott volna.
Egyébként iylen indokra emlékszem kb két éves hasonló vád elleni védekezéssel.
Aztán elsikkadt enem emx a végére.
Eladott Ország
A forrás a közpénzből fenntartott orbánseggnyaló inedex , ennyi elég is haladjunk. Választások után az ügy meg hanvába hót.' A qrvaanyátok vót má'!
Eladott Ország
Olyan megnyugtató látni, hogy a tisztesség hős bajnokai milyen elánnal írtják a gonoszt, frankón, szem nem marad szárazon.
A debil, despota, diktátor bűnszervezete és politikai kuplerája hibátlan nemzeti keresztény konzervativ és a 10 parancsolat szerinti élnek.
uploads.disquscdn.com/images/684fa0d2cfdd01442ebcbf111167030af594d6b934c4355e84ecb00eb931fdcb.jpg?w=800&h=2288
szaboria1
Először is a szerződés amit az alpolgármester aláírt az fog dönteni, ha tudományos munkáról szól akkor minden rendben van.
Billibácsi
Hogy miért nem az én számlámra utalt "véletlenül"? Pedig lenne helye.
Pusztai
Milyen szép ezt ide tenni párhuzamnak:

"Kiszivárgott: százmilliókat bulizik el a mi pénzünkön az MCC – Luxustábárokban, wellnessezés és whiskyüzem-látogatás közben megy a pazarlás"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.