Úgy látják, őt is „megvették kilóra”. Magyar szerint viszont nincs szó dollárokról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az önálló gondolkodásra képtelen hülyemagyar maffiahívőknek mindegy hogy kit kell gyűlölni, a lényeg, hogy Arrogáns Tóni a szájukba rágja az éppen aktuális ellenséget.
Ők bárkit képesek gyűlölni...!!!
Béla333
Az önálló gondolkodásra képtelen hülyemagyar maffiahívőknek mindegy hogy kit kell gyűlölni, a lényeg, hogy Arrogáns Tóni a szájukba rágja az éppen aktuális ellenséget.
Ők bárkit képesek gyűlölni...!!!
Eladott Ország
14 év fideszkormányzás után miért a magyar életszínvonal a legalacsonyabb Európánan? Na ezt kellene feltenni az óriásplakátokra!
twitter.com/csorike1520/status/1775794312992657692/photo/1
Ha valaki 14 év kétharmados kormányzás után nem a sikereivel kampányol, hanem az ellenzékkel riogat, az önmagában lesújó vélemény a teljesítményéről, az felér egy beismerő vallomással. Egy sikere lett, hungarikummá tette a csirkefarhátat. Vannak itt sikerek, kérem. A nyugdíjpénztárak kisajátítása, a baltás gyilkos szabadon engedése, Budapest-Belgrád vasútra, Paks II-re, választás előtti pénzszórásra, horribilis hitel felvételre... etc
viccesvigságok
OÓ beindult a lejáratáss cikksorozat aztán 3 év multával ki fogja fizetni a bánatpénzt Birósági itélet lesz akkor fizethetnek a most hamisan acsarkódók találtak nőt mint eröszaktételi alanyt ??? ???HM? vicc és politika játékai ez benn a mocskosság nem ezzel kéne hogy járjon BÁR a papir a legalantasabb mert eltűri a reá irottakat. Majd a bizonyitás...addig az ártatlanság vélelme mindenkit megillet ugye ?
Eladott Ország
"Eljutott ez a rendszer addig, hogy a kormányt nem lehet leváltani. Ahol a kormányzat leválthatatlan, azaz bebetonozta magát, ott autokrácia van” – mondja Kornai János, a Harvard és a Corvinus professor emeritusa.
hvg.hu/gazdasag/20161229_Orban_Viktor_kormanyat_bekes_uton_nem_lehet_levaltani
Hibrid Autokrácia.
uploads.disquscdn.com/images/5542d26f590082957060a823e64f3e84903a6070212f4f90ec76822e04a55bfb.png?w=800&h=753
Aki Én
Már ki találhatnának az agyhalott szektájuknak valami újabb szöveget.
viccesvigságok
betont légkalapáccsal szokták mifelénk bontani,még hatékony is volt mobil kompresszor ahol éppen kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.